Danas bio normalno palio kompjuter i malo nakon paljenja mi se to pokaže i uz to "press ctrl alt del to restart". Nakon što se restarta opet isto. Odem u boot device i stavim hard disk, opet isto. Odem u BIOS opcije namjestim sve 3 mjesta za bootanje hard disk i opet isto javlja. Preko moba pronađem moguće rrješenje da sa win instalacijskog diska odaberem repair opciju. To napravim, on nešta odradi i kaže mi da je nađen error koji se javlja kod pokretanja winsa (mislim si, valjda je popravio šta god je bilo). Zatim se restarta i dobijem dvije opcije, ponovno repair ili start windows normally. Odaberem start wins normallly ali se ništa ne dešava, samo logotip winsa i tako konstantno stoji i moram restartat naravno. Rekoh, neznam više šta da probam, idem priključit eksterni možda će to šta promjenit (jer je ranije pisalo da je jedan od razloga errora diskonektanje diska dok radi posao). I zamisli restartam komp i normalno se upali komp! Ja wtf, kakve veze ima eksterni nije na njemu ni instaliran windows 7! Isključim ponovno eksterni i rekoh idem testirat restart. I zamisli sad se opet sve normalno pali!
E sad bih volio znati ako netko zna koji je to vrag bio i što bih trebao napraviti da se to ne ponovi? Thanks
Edit- eh da, sad sam maloprije negdje pročitao da nekad winsi znaju bezrazložno bootati sa nebootabilnog diska winse, a bio sam izvadio disk Diabla 3 kad su se dešavala sva ta shranja, da li je to možda razlog? Ali neznam kako bi mogao biti stoji mi taj cd unutra 2-3 tjedna već.