Bitdefender 2010 Total Security Registry clean

poruka: 5
|
čitano: 1.743
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Da li se može bitdefenderu vjerovat da neće izbrisat nešto što ne smije u windows 7? Ili je ccleaner bolji kod čišćenja registrya

http://gtabalkan.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 7:38 (joze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

načelno nema potrebe previše kopat po registru..
ccleaner kao čistač diska je dobar,i to mu je primarna funkcija,za registar je specijaliziran npr glary utilities koi ima integriran registry cleaner koji ne zadire duboko i radi automatski backup registra..
ako se koristi neki dobar program za deinstalaciju programa kao što je revo unistaller koji čisti  temeljito i ne ostavlja značajno iza sebe,nema porebe pokretati registry cleaner..

kod bitdefendera sve u jednom,pa u pozadini optimizira tuneup?
baš mi se ne sviđa ta koncepcija..
ali koristiti više registry cleanera i silovati registar - definitivno ne

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 8:24 (seneka).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Bitdefender 2010 Total Security Registry clean

Ne može se vjerovati. Uvijek postoji mogućnost da obriše nešto što ne bi trebalo biti obrisano iako i on radi vjerovatno backup registrya i ima mogućnost recovery registrya ako što krene po zlu. Osobno ne bih koristio alate pod Tune Up opcijom u BitDefenderu Total Security 2010. Zato imaju drugi specijalizirani alati i programi. BitDefender Total Security 2010 je ipak prvenstveno security program, a ne program za optimizaciju i čišćenje računala. Ovo je samo moje mišljenje. Pozdrav!. 

16 godina
neaktivan

A windowsov uninstal ne valja? Mislio sam da je malo kvalitetniji uninstal u windows 7

[url]http://gtabalkan.com[/url}
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Bitdefender 2010 Total Security Registry clean
joze kaže...

A windowsov uninstal ne valja? Mislio sam da je malo kvalitetniji uninstal u windows 7

je, ali revo je temeljitiji i osim toga deinstalira ono što se ne može normalnim postupkom deinstalirati

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice