2 acc-a svaki na svoj disk

poruka: 7
|
čitano: 1.037
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ovako...

djelim kompjuter sa bratom i nebih htjeo da jedan drugo mulazimo u kompjuter i na disk..

dali je moguce napravit acc tako da prilikom logina u windowsima se logiram samo na jedan disk, tj drugi da mi je nedostupan i obrnuto?

Ako sam ja admin, dali je moguce da ulazim u samo jedan disk? ili ja kao admin moram pristupat i jednom i drugom disku

EP45-DS3R,Q9550,HD4870x2, T240HD, WD 500, SB640, 4GBPlatinum XTC, DC kit, 700W OCZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: 2 acc-a svaki na svoj disk

moram priznati jako interesantno pitanje, s time se nisam još nigdje susreo, a da napraviš multi boot, jedni win na jednom hardu, a drugi na drugom, kod sharanja staviš na svakim win da ti ovaj bude nedostupan i obratno

16 godina
neaktivan

pa kaj se nemoze...napravit samo dva racuna....i napravit da su ti svi dokumenti od drugog racuna nedostupni.....(mislim da se to negdje zrikta u computer manage.-nisam siguran)

ali ako bas hoces...onda multiboot  

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imate li više fizičkih diskova ili samo odvojene particije?

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nedIm kaže...

Imate li više fizičkih diskova ili samo odvojene particije?

2 diska
svaki po 500GB
i gadimo se jedan drugom :D
EP45-DS3R,Q9550,HD4870x2, T240HD, WD 500, SB640, 4GBPlatinum XTC, DC kit, 700W OCZ
17 godina
neaktivan

Pa najbolje zasebne instalacije Windowsa/Linuxa na svaki od diskova.

I još ih možete isparticionisati kako hoćete. A je li ti ne želiš da ti buraz

vidi sadržaj diska (i ti njegovog) jer imate neke mračne tajne kućne izrade

ili tek onako? :P

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nedIm kaže...

A je li ti ne želiš da ti buraz

vidi sadržaj diska (i ti njegovog) jer imate neke mračne tajne kućne izrade

ili tek onako? :P

nemogu podnjet kad mi prcka po stvarima i slikama, a najgore je sta svako toliko prebaci nesto sta mi je vezano za posao i firmu
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice