Za sve nostalgičare i one koji će tek upoznati našeg junaka. Evo browser verzije igre
Za sve nostalgičare i one koji će tek upoznati našeg junaka. Evo browser verzije igre
Hebes to kini nes emulator rom i deri :D
Igrica je prejaka , a ne sad ove nove
lol odmah sam stavio na zadnji level i spasio princezu
Hebes to kini nes emulator rom i deri :D
Hebeš to, nađeš onu čarobnu kutijicu za koju imaš 365 različitih gamepada (jer na svakome nešto ne radi), žutu ili sivu kazeticu i deri
Ima i Super mario za Download i predobar je bas full verzija sa jos 100 dodataka, ovo je samo malo ako ti je bash dosadno :) ali nije losa
nisam bas najveci ljubitelj maria ali ako hocu igrati maria onda cu skinuti snes emulator pa po super mario world...ili jednostavno da skinem kegu te moju naj naj platformerski serijal..Sonic The Hedgehog :D
p.s stranica je srusena zbog krsenja autorskih prava (nintendo)
Evo ima ovde: http://www.gameshtml5.net/games.php?id=2 bez plugina, u HTML5.
nisam bas najveci ljubitelj maria ali ako hocu igrati maria onda cu skinuti snes emulator pa po super mario world...ili jednostavno da skinem kegu te moju naj naj platformerski serijal..Sonic The Hedgehog :D
p.s stranica je srusena zbog krsenja autorskih prava (nintendo)
Sto se tice Marija za SNES.... najbolje Yoshis Island i ona kolekcija gdje dobijes Super Matio Bros 3 + mnoge druge Mario igre na jednom cartridge-u (konkretno, PAL verzija ali mislim na v2.0 koja ukljucuje i Super Mario World).