ja bi vas se htio pridruzit ako ima koje prazno mjesto i zanima me kad bi se to igralo
Kad će bit turnir možda bi bila dobra ideja da "domaćini" biraju teren na kojem se igra. Kako ide dvokružna liga, tako će bit prema svima najpoštenije, a i taktika i uigranost na određenoj vrsti terena će dati svoj doprinos :D
Kad će bit turnir možda bi bila dobra ideja da "domaćini" biraju teren na kojem se igra. Kako ide dvokružna liga, tako će bit prema svima najpoštenije, a i taktika i uigranost na određenoj vrsti terena će dati svoj doprinos :D
Sviđa mi se ideja, samo naravno prije početka moraju se svi timovi izjasniti koji im je domaći stadion da ne bi bilo poslije problema(ipak je lijepo kada je sve crno na bijelo hehe)
Iako preptostavljam da će većina iste uzimati jer recimo onaj big je zbilja preogroman za samo 2 igraća, i isto tako je i ona mala debilna jer jedva je i za 1v1 igrati, ali ajde mislim da bi turnir učino zanimljivijim pa sam onda za tu ideju
Sviđa mi se ideja, samo naravno prije početka moraju se svi timovi izjasniti koji im je domaći stadion da ne bi bilo poslije problema(ipak je lijepo kada je sve crno na bijelo hehe)
Iako preptostavljam da će većina iste uzimati jer recimo onaj big je zbilja preogroman za samo 2 igraća, i isto tako je i ona mala debilna jer jedva je i za 1v1 igrati, ali ajde mislim da bi turnir učino zanimljivijim pa sam onda za tu ideju
Možda baš neki požele iznenadit sa Big ili small... easy sam skoro siguran da neće nitko :D Možeš puno više izgubiti nego dobiti s tim ogromnim golovima
Znaci ovako.
Igrat ce se na score limit(sto je po meni malo glupo za dvokruzni turnir), 5 golova.
Domacini ce odabrati izmedu Classic i Round terena.
Nego,hocemo li sami hostati ili cemo cekati Mitcha da dobije 1mbit upload pa da nam hosta?
Mogli bi i srediti da taj koji hosta(ili neki igrac) snima utakmicu,kako bi mogli voditi statistike(golovi,asistencije,obrane).
Znaci ovako.
Igrat ce se na score limit(sto je po meni malo glupo za dvokruzni turnir), 5 golova.
Domacini ce odabrati izmedu Classic i Round terena.
Nego,hocemo li sami hostati ili cemo cekati Mitcha da dobije 1mbit upload pa da nam hosta?
Mogli bi i srediti da taj koji hosta(ili neki igrac) snima utakmicu,kako bi mogli voditi statistike(golovi,asistencije,obrane).
mozemo sami hostati dok se on ne vrati.evo mogu li ja??
Koliki ti je upload?
p.s. nije on nigdje otisao,nego mu treba doci novi net
mogu se i ja pridruzit? :)
Koliki ti je upload?
aha.meni je 0.73
mogu se i ja pridruzit? :)
naravno,samo nadi nekog tko ce s tobom igrat
Koliki ti je upload?
aha.meni je 0.73
a odakle si?(vise je ljudi iz Zagreba i okolice,pa onda)
Ako mogu i ja se natjecati :)
tko ce se samnom natjecat (nas 2 u timu)
ajmo onda složiti parove... ja sam prijavljen. ja imam 0.4-0.5 mb upload pa kažu ljudi da šteka kad hostam :(
ja bi se isto priključia pa mi posaljite na pm ako ima koje slobodno mjesto
Kad počinjemo?
Kad počinjemo?
kad netko dobije vezu sa dobrim uploadom, da možemo igrati bez lagga ;)
Ceka se Mitch
E,al trebamo taj malo brzi up...
Ovako laga drugima...
E,al trebamo taj malo brzi up...
Ovako laga drugima...
Da, ali također nemogu jamčit da ću imati toliki up, jer na drugoj lokaciji gdje mi je amis imam 1.3 mbps uploada a plačam 768 kbps vjerojatno jer je neka firma ispod platila optiku za sebe pa su mijenjali parice, a ovdje imam jako nizak ping (12 ms) na speedtestu ali neznam za parice pa bih možda mogao imati također toliki up.
Ak netko moze pitati suseda da mu pozajmi neki brzi wireless signalcic...
Oko mene niko nema net...sve babe
Oko mene niko nema net...sve babe
vidjet cu ja,.. imam ih nekoliko kvalitetnih premda moram sa laptopom izic na terasu, al strpit cu se...
e trebam pomoc na bilokoji server da idem uc nemoze se conectat to host
Koji router imas?
Koji router imas?
imam onaj novi modem od thompsona
onaj sivo bijeli(tg782i)? taj bas i nije noviji
ako imas njega onda ti nece nista pomoc...nekima samo portove otvoris ali na njemu nista ne pomaze...
zato sam ja sebi stavio stari dlink-ov i u sve ulazi
onaj sivo bijeli(tg782i)? taj bas i nije noviji
ako imas njega onda ti nece nista pomoc...nekima samo porove otvoris ali na njemu nista ne pomaze...
zato sam ja sebi stavio stari dlink-ov i u sve ulazi
a jbg .al ovaj moj modem je bio nov prije 4 mjeseca :)
A imas ovaj koji sam ja sebi ukljucio(stari od tcoma) na njuskalu za malu cijenu... link
imam osjećaj da od ovog natjecanja neće bit ništa...