Da li netko igra na Full Tilt Pokeru? ja sam ranije igrao taj poker jer mi je iskreno najbolji i sada ga ponovno upalim nakon par mjeseci i neće da se pokrene..Pokušam uninstalirat klijent i ponovno ga skinit i instalirat ali ne pomaže.. Jel znao netko više o tome, da li radi??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prije nekoliko mjeseci je bila velika akcija protiv oline casina, full tilt je bio jedan od onih koji su izvukli deblji kraj i zasad se nezna hoce li uopce pocet poslovat...Sve pare koje su bile vracene su vlasnicima racuna tako da mislim da od tog nece nista bit... Steta, i meni je bio omiljeni online poker...
Prije nekoliko mjeseci je bila velika akcija protiv oline casina, full tilt je bio jedan od onih koji su izvukli deblji kraj i zasad se nezna hoce li uopce pocet poslovat...Sve pare koje su bile vracene su vlasnicima racuna tako da mislim da od tog nece nista bit... Steta, i meni je bio omiljeni online poker...
I ja sam ga igro,ali je stalno nešto štekao,pa sam instaliro PokerStars. Probaj,malo je ljepši a i lagano se za snać u njemu.
Instalirao PokerStars ali se nešt ne snalazim najbolje, a i zanima me jel ima Freeroll turnira ali da su nagrade novčane?
Besplatne turnire imas na Partypokeru, ako već nemaš acc, progooglaj malo i letit ćeš na mislim 50$ besplatnih za poćetak. Uz fulltilt, sigurno najbolji site...Sretno!
Kakve pare su vracene gdje? Meni je ostalo 50$ na fulltiltu... Zadnje sta sma citao/cuo da se spominju indijci kao potencijalni kupci, samom kupnjom branda se obavezuju na isplatu svih novaca igracima!