Full Tilt Poker down?

poruka: 6
|
čitano: 3.117
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Full Tilt Poker down?

Da li netko igra na Full Tilt Pokeru? ja sam ranije igrao taj poker jer mi je iskreno najbolji i sada ga ponovno upalim nakon par mjeseci i neće da se pokrene..Pokušam uninstalirat klijent i ponovno ga skinit i instalirat ali ne pomaže.. Jel znao netko više o tome, da li radi??

0 0 hvala 0
16 godina
Full Tilt Poker down?

Prije nekoliko mjeseci je bila velika akcija protiv oline casina, full tilt je bio jedan od onih koji su izvukli deblji kraj i zasad se nezna hoce li uopce pocet poslovat...Sve pare koje su bile vracene su vlasnicima racuna tako da mislim da od tog nece nista bit... Steta, i meni je bio omiljeni online poker...

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Full Tilt Poker down?
MENIT kaže...

Prije nekoliko mjeseci je bila velika akcija protiv oline casina, full tilt je bio jedan od onih koji su izvukli deblji kraj i zasad se nezna hoce li uopce pocet poslovat...Sve pare koje su bile vracene su vlasnicima racuna tako da mislim da od tog nece nista bit... Steta, i meni je bio omiljeni online poker...

I ja sam ga igro,ali je stalno nešto štekao,pa sam instaliro PokerStars. Probaj,malo je ljepši a i lagano se za snać u njemu.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
16 godina
neaktivan

Instalirao PokerStars ali se nešt ne snalazim najbolje, a i zanima me jel ima Freeroll turnira ali da su nagrade novčane?

16 godina
Full Tilt Poker down?

Besplatne turnire imas na Partypokeru, ako već nemaš acc, progooglaj malo i letit ćeš na mislim 50$ besplatnih za poćetak. Uz fulltilt, sigurno najbolji site...Sretno!

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kakve pare su vracene gdje? Meni je ostalo 50$ na fulltiltu... Zadnje sta sma citao/cuo da se spominju indijci kao potencijalni kupci, samom kupnjom branda se obavezuju na isplatu svih novaca igracima!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice