Heh, ova tema me podsjeti na onu sliku "Top 5 lopova na erepubliku"
Prvo mjesto drzi Sanader
Heh, ova tema me podsjeti na onu sliku "Top 5 lopova na erepubliku"
Prvo mjesto drzi Sanader
Jel ima neko viška kuna ili golda svejedno,12. sam lvl xD
Napravim account da krenem igrat. I nista ne kuzim. Nit imam tutorial niti ista. Moram sve znati ispocetka a nigdje nije nista objasnjeno. Bezveze.
Napravim account da krenem igrat. I nista ne kuzim. Nit imam tutorial niti ista. Moram sve znati ispocetka a nigdje nije nista objasnjeno. Bezveze.
Moraš pitati nekoga
kakvo je stanje u erepubliku ?
nisam ga igrao ima već godina dana, odustao nakon promijena i neravnopravnosti na bojnom polju (tenk uvijek dobiva a ja uzeo helikoptera)
uglavnom stari način ja bio najbolji
evo upravo se tuklo za grčku protiv makedonije
kakvo je stanje u erepubliku ?
nisam ga igrao ima već godina dana, odustao nakon promijena i neravnopravnosti na bojnom polju (tenk uvijek dobiva a ja uzeo helikoptera)
uglavnom stari način ja bio najbolji
mene isto to zanima, nekad davno sam igrao.
Jel može netko napisati koja je trenutno najjača zemlja; jer kad sam ja igrao sjećam se da je Poljska bila supersila, savez EDEN vs Phoenixa, Brazil je jačao, Srbija također bila u top 3.... A kako je sada?
pokušah nešto saznati tako što sam se ponovno oživio da bi vidio još promijena a karta i dalje ona potpuno neinofmativna
popis prvih pet najjačih zemalja
Hrvatska je 13 trenutno.
Bila je među prvih pet pred neko vrijeme
sada je srbija prva
nisu prvih 5 najjačih, nego prvih 5 po broju stanovnika
nisu prvih 5 najjačih, nego prvih 5 po broju stanovnika
jest! istina je. :)
prodajem erepublik acc...level 20 jos malo 21, snaga 150, 1800kn na racunu i 2 golda..u vojsci se radi...imamo i svoj chat svaki su dan akcije tj. mi iz vojske dobivamo hranu i oruzje za borbu...imam tvornicu hrane Q2 i oruzja Q1....town center na Q3....cijena 50kn
ako to nekom uvalis za vise od 5 kuna, svaka ti cast.
ova tema je postala samo za prodaju?!?/ poklanjanje accova.. vidim nikome se ne igra.. 50 Kuna? lol?
još na v.1 ae mogo si nekom uvaliti ali sada? pa svi samo čekaju da netko prvi krene van..
ako se tko želi riješiti svog acc. vrlo rado primam.
Nedami se ispočetka počinjat ako neko daje neka acc na pm :D
Nedami se ispočetka počinjat ako neko daje neka acc na pm :D
pa oživi stari
Moze mi ko dati svoj acc molim vas ne da mi se igrati ispocetka a htio bih upoznati igru.. Sve ostalo na PM .. Unaprijed veliko Hvala!!!
Pozdrav
Moze mi ko dati svoj acc molim vas ne da mi se igrati ispocetka a htio bih upoznati igru.. Sve ostalo na PM .. Unaprijed veliko Hvala!!!
Pozdrav
Seems legit.
Šta si se registrirao na forum samo zbog accounta u erepu?
Pozdrav
Seems legit.
Šta si se registrirao na forum samo zbog accounta u erepu?
ne...ima tu puno zanimljivih stvari .
ako volite Erepublik voljeti cete i Supreme Ruler Cold War simulaciju upravljanja bilo kojom drzavom u svijetu sta je izasa prije par dana...
Rvacka velesila!
DAJTE FANATICU DA TENKA!
P.S Jel zna ko kad će opet počet prodavat bbb tenkove po 31 kn?:D
Hrvatska u Beogradu!
zanimljiv post portala:
čestitke svima na brisanju srbije! o7
o7
Tek ssam poceo navikavam se an igru.