hmm, mislim da im sada i ovako fali igrača, pa će odbanati sve koji se žale da se opet napuči svijet :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel mi može neko poslat par kruhova nemam snage a nisam vidio da nemam više hrane
Poslao sam ti 10 kruha
Prodajem citav acc ili samo gold i pare, kako vama stima
Na acc-u ima 64 golda i 650 rublji, 24. lvl
dobija onaj koji najvise ponudi :D
na pm ponude
Prodajem ja acc sa 1500 G + 2 q4 firme
Prodajem citav acc ili samo gold i pare, kako vama stima
Na acc-u ima 64 golda i 650 rublji, 24. lvl
dobija onaj koji najvise ponudi :D
na pm ponude
Dobijam gold ko lud, sad imam 68
ajte ljudi da dzaba ne propada, dajte bilo sta u zamjenu
ima jos ko da poklanja ili prodaje za golde neki jaci acc... strenght 600+?
ej pa ja cu to probati valjd lol nezz
pa onda ti je valja neko ukrao acc ili šta? ako imaš org probaj preko njega kontaktirat admina, ali sumnjam da ćeš šta riješit. trebaš bolje paziti na pass!
i da, jel se vi možete logirat na erep? ja nemogu nikako danas cijeli dan
hm..pa to sam i rekao lol,javio sam se njima (ticket) te su mi rekli da pošaljem mail njihovom supportu..i naravno čekam mail ko debil,ali ništaaaaaaaaa...i tako,više od godinu dana igre ode u 3pm...
Ako netko poklanja acc neka mi se javi na PM. Hvala.
Da vas pitam, koji ste level na erepubliku??? Pitanje za sve
Prodajem account sa cca:
25 level
30 golda
Guru* economy skill
1000 strenght
Lt colonel military skill
........
ponude na pm
thx :)
Ajde zovite prijatelje rodbinu sve potreban nam je i zadnji djelic snage u nadolazecim ratovima. Svi vi koji se bas nerazumijete u igru posjetite irc kanale ehrvatske ili se obratite nadleznim organizacijama, ili se najednostavije javite meni pm na nick madmen.
lp vas ekongresnik madmen
Pretvorili ste ovu temu u mali oglasnik rubriku...
jako je zanimljiva morate probati...
registrirajte se...http://www.erepublik.com/hr/referrer/Ivan+Pasan
i sto prije pomozite hrvatskoj
trenutno je napadaju SRBIJA I CRNA GORA (Svaka zasebno)
tako da trebamo pomoc
i posto je sslavonija najnaseljenija..idite u ove manje naseljene regije...dalmacija, istra itd...
sretno...
Evo prijavio sam se danas (Seanai), i tako lagano poceo hvatat konce igrice. E sad kojoj stranci da se prikljucim? I par korisnih savjeta bi dobro doslo!
Hvala i vidimo se u edrzavi!
Evo prijavio sam se danas (Seanai), i tako lagano poceo hvatat konce igrice. E sad kojoj stranci da se prikljucim? I par korisnih savjeta bi dobro doslo!
pa nemoj gledat koja je najjača...nego izaberi stranku za koju mislis da ima dobru politiku...nemoj u komunisticku...zato sto su svi izdajice...
Ja igro prek godine dana pa nisam uso u stranku, odi u vojsku i brani Hrv...
Nego moze trenutna karta hrv i okolice?
Ja se evo upravo registriram...
pričito sam sad jedan shout i nešto mi nije jasno...
jel se orgovi ukidaju il šta? jer imam na orgu poveću svotu golda i kuna, pa ne bi baš bilo lijepo da to izgubim
pričito sam sad jedan shout i nešto mi nije jasno...
jel se orgovi ukidaju il šta? jer imam na orgu poveću svotu golda i kuna, pa ne bi baš bilo lijepo da to izgubim
Ako sam dobro skužio, ne će se ukinut, nego ih više ne možeš otvarat i ne možeš kupovat/otvarat firme preko njih...
Neka me netko ispravi ako sam u krivu.
Ako se netko hoće registrirati nek stisne link
http://www.erepublik.com/en/referrer/locikus
btw. U igri se zovem locikus
http://www.erepublik.com/en/referrer/Druce+Lee Trebam 2 prijatelja da mi se pridruže za zadatak
Ako neko hoće kupit golde, nek mi se javi na PM.
Kak ide u Erepu, koje su stranke u top 5?
Pozdrav!
Ako netko želi dajem tri od četiri accounta za koje se brinem da bi netko mogao lakše počet.
Javite se u pm.