prekmurje u minusu! cestitam svima, stvarno ovo nisam ocekivao
čekaj, čekaj... još je daleko kraj bitke
prekmurje u minusu! cestitam svima, stvarno ovo nisam ocekivao
čekaj, čekaj... još je daleko kraj bitke
yep ima jos dosta do kraja ...
A oni dižu zid...
AJMO LJUDI!
Napadajte KAMIKAZE (Lupajte i POSLIJE BOLNICE) s što većim weaponom, nikako ne lupajte goloruki!
Lupajte u PREKMURJU, ne u RW-u TO JE DIVERZIJA! Već je 30 000 dmg utrošeno bezveze...
Dodjite na chat za weapon!
to je navodno prodan acc
Ljudi što se ovo događa, ne izgleda mi dobro, više ne mogu ništa danas, opalio sam jedan napad sa Q5 oružjem, jedan sa Q2 i sve ostale s Q3.
ja sam danas ujutro utuko 20 golda na wellness packove (10x)
plus 10 golda još prije na 10 q5 wepa koji su mirno čekali u skladištu. danas sam ih lijepo izvadio, obrisao od prašine i usmjerio ih prema janezima i deriiii
i ev sad sam 5 puta sa q3
ja sam danas lupio kamikauz .. tj. borio se poslje bolnice ... imam 50 welnesa... nemog nsita vise :D
mogu .. al necu .. jer sutra se moram boriti jednom znaci well ce mi biti na 40 ... i moram otic u bolnicu .. bit ce mi well 90 ... moram radit, trenirat .... pffff :D
a što zide ide dolje.... alaaaaaaaa. neka tako ostane i sve super
još 18 min do kraja.
evo ja počeo igrat, nekužim neke stvari, a možete mi reč kak se skuplja expirience?
evo ja počeo igrat, nekužim neke stvari, a možete mi reč kak se skuplja expirience?
Treningom sa vojskom, radom, borbom...
i to je to ... slovenija se vise ne moze nikako vidjeti na karti ... prije isto nije mogla .. sad pogotovo...
i to je to ... slovenija se vise ne moze nikako vidjeti na karti ... prije isto nije mogla .. sad pogotovo...
...Sad nas Ameri lakše mogu naći na karti...
jel može ko stavit kartu od esvijeta
evo karte ;)
ma ajmo mi cijeli svijet osvojit, pa nek sve bude eHrvatska xD
šalim se, al nebi bilo loše malo proširit eHrvatsku, malo još dole osvojit oko srbije
evo karte ;)
šalim se, al nebi bilo loše malo proširit eHrvatsku, malo još dole osvojit oko srbije
Mogli bi ju i cijelu, ostaviti samo jednu regiju kao jednom sto smo uradili...
Ma treba sad napast Austriju pa Njemačku i Italiju, volio bih imati granicu sa Španjolcima :D
I kako se sad Slovenija vraća u igru. Osnuje ponovo državu ili?
I kako se sad Slovenija vraća u igru. Osnuje ponovo državu ili?
A di bi osnovali?
Pa jedino mogu vratit resistance warom ako ga dobiju naravno....
evo karte ;)
Ma treba sad napast Austriju pa Njemačku i Italiju, volio bih imati granicu sa Španjolcima :D
Dečki šta vi sad kopirate Srbe pa širite ideju o Velikoj Hrvatskoj? Hahahahhahah :D
Italiju ćemo morat kad tad napast da bi došli do Rhone Alps :D
ako tko treba q5 kucu za samo 28 golda nek mi se javi- zovem se ZNG| Sauron
pogledajte očajne slovence kako pokušavaju vratit sloveniju
http://www.erepublik.com/en/article/slovencem-v-okupiranem-podro-ju-1121161/1/20
ma lol
a što sabotiraju naše kompanije
Kdor ni v službi v slovenskem podjetju, naj se drži naslednjega postopka:
1. najprej trening
2. nato se greš borit do 40+ wellnessa
3. nato greš DELAT
4. nato se greš zdravit v bolnico
LOL