Šuker izbacio Hrvatsku iz FIFA

poruka: 39
|
čitano: 5.210
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 3
13 godina
protjeran

Stvarno je kreten i pol ispao.

1 0 hvala 0
17 godina

Drugi plate da budu u igri(saudijska arabija),
sada je tamo indija, venecuala i slični, a hrvatska koja je unutra
neprekidno bila od prve verzije iz 1996. sad je nestala iako je među prvih 10 u svijetu.
Pitaj boga jel njemu uopće tko objasnio tko su ti ljudi i šta žele.
Valjda nije ni shvatio da je o igri riječ.

Najbolji mi je dio da je gospon brend natuko preko četvrt milijuna kuna (od saveza) na

majce sa svojim imenom???

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 6:32 (overhaul).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Suker je dokaz da imati love i znati sutnuti loptu ne znaci automatski da si inteligentan ili pametan.

23 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ne vjerujem svojim očima! Totalno ne vjerujem!!! Dakle (po njegovoj logici) bolje ništa nego 100.000 dolara... Imbecil, trebalo bi mu se suditi zbog ovoga jer je nanio direktnu štetu savezu! Mogli su uzeti te novce i podjeliti siromašnijim klubovima ili dati nekoj bolnici ili nešto treće, ali ne...

Freak Show Inc.

23 0 hvala 0
15 godina

Evo i objašnjenje. Kopirano sa 24sata

Što se tiče igre „FIFA 2013.“ umjesto spomenute, u kojoj zaista nema hrvatske reprezentacije, možete igrati „Pro Evolution Soccer 2013.“, u kojem imate hrvatsku reprezentaciju. Ne želimo nikoga diskreditirati, ali svi ozbiljni „gameri“ kažu kako je PES daleko kvalitetniji od „FIFA-e 2013.“ Naime, HNS ima ugovor s tvrtkom Konami, koji je neusporedivo izdašniji od onoga kojega je ponudila konkurentska tvrtka zabavnog softwarea, koja proizvodi igru FIFA. Na kraju, ništa manje bitna je i činjenica da je ovaj ugovor potpisan prije više od dvije godine, kada Davor Šuker nije bio predsjednik HNS-a. No, vjerojatno je i za to upravo on kriv.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina

ma novac vrti svijet, ak hns-u nije bilo dovoljno 100 tisuca ojra da se zemlja besplatno reklamira onda stvarno neznam kaj je potrebno... i kakvi to ozbiljni gejmeri igraju pes i fifu, to halamo samo mi zaljubljenici u fucu; ovo je velika pljuska i hrvatskoj i hrv. nogometu...

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prije nego sto se poceo pojavljivati u javnosti i prije nego sto je postao prezident HNS-a imao sam puno bolje misljenje o njemu... sve dok ne progovori vidis da mu je sve nogama {#} 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Šuker izbacio Hrvatsku iz FIFA
sinkee kaže...

ovo je velika pljuska i hrvatskoj i hrv. nogometu...

Zapravo nije. Dinamo je velika pljuska HR nogometu i treba mu zabraniti 5 godina igranja Lige Prvaka / UEFA Cup.

"Neki tamo" bjelorusi prebiju Bayern, Dinamo ne može Radnički iz Maribora.

Sportski rezultati jedne nacije se NE GLEDAJU PO "IGRICI".

A u ostalom, tko će sve na svijetu patiti što nema HR u FIFI? Možda samo hrvati? Recimo 4+4 Mil. ljudi max?

Ionako nikad ne igram sa repkom kad igram FIFA-u/PES. Igram sa Njemačkom.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
13 godina
protjeran

Trebalo bi te informacije malo dublje proanalizirati.

Ako smo mi među prvih deset reprezentacija na svijetu, možda su Njemačka, Nizozemska, Brazil dobili za licencu 5x više pa se D.Š nije htio blamirati i ponižavati se za bijednih 100t dolara.

I ne vjerujem da Šuker o baš svemu odlučuje. Vjerojatno ima nekakve mlade, obrazovane, stručne savjetnike. ;)

Idemo bre, idemo.. / Miš beli sreću deli /

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ali oni su to napravili s razlogom, jer "svi pravi gameri više fole pes nego fifu 2013", sudeći po hnsu.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
overhaul kaže...

neprekidno bila od prve verzije iz 1996. sad je nestala iako je među prvih 10 u svijetu.

Najbolji mi je dio da je gospon brend natuko preko četvrt milijuna kuna (od saveza) na

Nismo mi razina arabije u nogometu da bi placali nekome...

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
17 godina
odjavljen
Kant kaže...
overhaul kaže...

Ali evidentno nismo ni dovoljno pametni da bi uzeli 100k dolara (no strings attached) i nešto s time napravili... Da smo barem kao arabija i da uvidimo što je pametno pa makar i platili u svrhu većeg dobra. I ovako smo zapravo platili samo se to na prvu ne čini tako.

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Budokai kaže...

Trebalo bi te informacije malo dublje proanalizirati.

Ako smo mi među prvih deset reprezentacija na svijetu, možda su Njemačka, Nizozemska, Brazil dobili za licencu 5x više pa se D.Š nije htio blamirati i ponižavati se za bijednih 100t dolara.

I ne vjerujem da Šuker o baš svemu odlučuje. Vjerojatno ima nekakve mlade, obrazovane, stručne savjetnike. ;)

Da, samo su te drzave puno vece trziste.A to je njima i vaznije nego rang lista.

Djabe ti da smo prva nacija kad imas trziste na kojem ce se prodati 5-10 000 primjeraka igre.

17 godina
Friday kaže...
Kant kaže...
overhaul kaže...

Ali evidentno nismo ni dovoljno pametni da bi uzeli 100k dolara (no strings attached) i nešto s time napravili... Da smo barem kao arabija i da uvidimo što je pametno pa makar i platili u svrhu većeg dobra. I ovako smo zapravo platili samo se to na prvu ne čini tako.

Ovako laprdamo sve dok ne znamo koliko dobiju druge top 10 reprezentacije...

Ako stalno prihvacas mrvice nikada niti neces dobiti nista vise....

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
17 godina
odjavljen
Kant kaže...
Friday kaže...
Kant kaže...
overhaul kaže...

Ma slažem se ali ovako nismo dobili ni mrvice koje bi nekome (metaforički) život značile!

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Kant kaže...
Friday kaže...
Kant kaže...
overhaul kaže...

a realno mi spadamo u top 10 reprezentacije?

kod mene normalno radi.....(osim usranog apple iJpeg-a)
17 godina

Da

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
cekpi kaže...

a realno mi spadamo u top 10 reprezentacije?

Pa vise i nismo u onih top 10. Spali smo na 11. mjesto.

I would love to change the world, but they won't give me the source code
15 godina
neaktivan

Kao da je to važno u ovakvim vremenima kada ljudi kopaju po kontejneru...

Imaš PES i deri.Ionako vas većina samo piratizira FIFU(čast iznimkama).

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 18:45 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ma nebitno koji smo. Pojava imena igrača im diže rejting, to bi barem brend šuker trebao znati, jer to i je branding. Glupost koju izjavljuju i 24 sata je da mi imamo deal sa konamijem, pa zato nemamo sa ea. Pa nije tu situacija ili-ili. To bi značiLo da je tek pola reprezentacija samo u jednoj igri, pola u drugoj? Znam mnoge strance koji su voljeli igrati sa hrvatskom jer Im su im kockasti simpatični, dakle ne stoji argument da smo mi malo tržište-pa ni ne nalazi se hrvatska unutra zbog hrvata, Nego reklame igračima u svijetu. Niti 100 000 niti 200 000 dolara nije neka zarada za taj glomazni savez, tako da su na krivom mjestu hranili pohlepu.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Fifa je ionako smeće od igre.....go go PES :)

=XII= RipperCro
Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan

ode jedan, dode drugi na njegovo mjesto

i tako unedogled u hns-u i hrvatskoj opcenito

Any aluminum product may scratch or chip with use, exposing its natural silver color. That is normal.
15 godina
neaktivan
apoteka kaže...

ode jedan, dode drugi na njegovo mjesto

"Sjaši Kurta da uzjaši Murta"

Mislim da je to citat koji tražiš :P

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 18:14 (rustweaver).
13 godina
protjeran
realnost je da fifu igraju gikovi, a pes profesionalni i amaterski nogometasi. tako da suker ima puni suport od mene a sad gikovi odradite vas posao i Td dajtw

0 10 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perceto kaže...
realnost je da fifu igraju gikovi, a pes profesionalni i amaterski nogometasi.

Ja mislim da nikakvi profesionalni i poluprofesionalni nogometaši ne igraju virtualni nogač. Imaju to u stvarnosti, što će im i u slobodno vrijeme? :P

15 godina
neaktivan

I vecina profi nogometaša igra FIFU {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Perceto kaže...
realnost je da fifu igraju gikovi, a pes profesionalni i amaterski nogometasi. tako da suker ima puni suport od mene a sad gikovi odradite vas posao i Td dajtw

A zato EA sports već 4 ili 5 godinu zaredom organizira FIFA Pro Player Tournament gdje se igrači premierlige natječu u fifi...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 23:53 (Paolo2612).
17 godina

Bespredmetno je tko koju igru igra, koja je igra popularnija, i tko s foruma hakla u ulozi hrvatske.
100 000 dolara bi dobro došlo barem za plaće čistačica ili putne troškove... svejedno.

A biti u obje igre je mislim vrijedno i plaćanja, a kamoli da ti plate.
Pa dobro jel hrvatska najpametnija i najhipsterskija od svih repki koje su u EA igri?
Ono igra dobra nekakboj Argentini, Italiji, Brazilu, Francuskoj itditd...a za nas je lame?

Evo nekakvi su pokrenuli, kako je to već uobičajeno, peticiju. Pa kome se da petljati i reći da je nešto poduzeo...
http://www.ipetitions.com/petition/request-return-croatia-in-fifa/

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
overhaul kaže...
Evo nekakvi su pokrenuli, kako je to već uobičajeno, peticiju. Pa kome se da petljati i reći da je nešto poduzeo...

http://www.ipetitions.com/petition/request-return-croatia-in-fifa/

Iskreno, to ne budem potpisivao. I to iz jednog razloga. Onaj tko je pokrenuo peticiju kao da je tek izašao iz pećine pa nema pojma tko je za cijelu situaciju odgovoran. Moj potpis, pa makar i virtualni neće podržati takvo brukanje.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice