ISS prelazi na linux

poruka: 7
|
čitano: 1.886
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
ISS prelazi na linux

Keith Chuvala iz United Space Alliance (NASA-in kooperant) je objavio da sustav laptopa nazvan opsLAN koji se nalaze na međunarodnoj svemirskoj stanici prelazi na linux. Laptopi pružaju svakodnevne informacije posadama stanice poput koordinata stanice, snimanje, kontrola inventorija i još puno toga.

Više na:

http://www.linux.com/news/featured-blogs/191-linux-training/711318-linux-foundation-training-prepares-the-international-space-station-for-linux-migration

Ad astra peronospora

2 0 hvala 0
17 godina
ISS prelazi na linux

Sa'š vidit kad mi ISS padne ne'di iza kuće.

Rvat katolik!

0 4 hvala 0
17 godina
Re: ISS prelazi na linux

Cudi me kak ti nije vec pao na kucu...

Vjerojatno su imali XP na laptopima i zbog kraja podrske za njega prelaze na nesto sto mogu sami odrzavat/krpat/prilagodjavat prema svojim potrebama bez da ulazu u nove laptope.

Ili su im dosadili BSOD-ovi.

17 godina
Ante kaže...

Vjerojatno su imali XP na laptopima i zbog kraja podrske za njega prelaze na nesto sto mogu sami odrzavat/krpat/prilagodjavat prema svojim potrebama bez da ulazu u nove laptope.

A čujes, ako do sad nije pa' sa Windowsima, ne virujen da bi pa uopće.

A sa ovin linuksima, 'ko zna sta se tu moze dogodit. Mozda nece moc instalirat' drajver za rakete pa stvarno padne ne'di iza kuće, jer i ovako i onako nište ne radi sa tin linuksima. Oni služe samo da se može tipkat u onome crnome i ništa drugo. Jesi ti ikad vidija nekoga da tipka u tome linuksu. Nisi. E pa onda?

Rvat katolik!
13 godina
odjavljen
ISS prelazi na linux

{#}

http://revohd.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ISS prelazi na linux

Dosta je Hustonu gameinga na ISSu. Onaj rus Romanenko po cijele dane na LOLu visi, niš ne dela{#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Ante kaže...

A čujes, ako do sad nije pa' sa Windowsima, ne virujen da bi pa uopće.

A sa ovin linuksima, 'ko zna sta se tu moze dogodit. Mozda nece moc instalirat' drajver za rakete pa stvarno padne ne'di iza kuće, jer i ovako i onako nište ne radi sa tin linuksima. Oni služe samo da se može tipkat u onome crnome i ništa drugo. Jesi ti ikad vidija nekoga da tipka u tome linuksu. Nisi. E pa onda?

Lol,a možda će si sami napisat drivere.U biti do sada si ionako jesu vjerojatno sami pisali drivere.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 9:48 (g12356).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice