Ipad 2

poruka: 1
|
čitano: 589
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
offline
Uskoro iPad 2...

Najnovije informacije iz Applea govore kako bi se početkom slijedeće godine, najvjerojatnije u vrijeme velike Appleove developerske konferencije u veljači na tržištu mogao pojaviti novi i poboljšani iPad 2. Prve su informacije govorile da bi se trebao pojaviti tek u ljeto 2011.


Kako piše DigiTimes, ali i mnogi drugi mediji , Apple je obavijestio Foxconn, koji radi komponente za iPhone i iPad, da kroz sljedećih sto dana trebaj imati spremu isporuku između 400 i 600 tisuća novih verzija iPada. Niti jedna od strana nije željela komentirati ove informacije, no očito je riječ o nastavku Appleova napada na tržište tableta na koje stižu tableti drugih proizvođača poput Samsunga, Huaweia, Toshibe, Lenova, RIM-a (proizvođač BlackBerrya) i mnogih drugih.

Naime, kako stvari sada stoje novi iPad 2 svakako bi trebao imati podršku za FaceTime i barem jednu kameru, a spominje se i mogućnost da se i 5-megapikselna kamera nađe na prednjoj i stražnjoj strani uređaja, te uz to i napredniji žiroskop. Apple bi uz to mogao napustiti svoj standardni 30-pinski konektor za napajanje i spajanje i prebaciti se na micro USB kakav od početka slijedeće godine moraju imati svi uređaji u EU, te omogućuje manje punjača i manje kablova za spajanje na računalo.


c/p Business.hr

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice