Football Manager 2014 i za linux

poruka: 2
|
čitano: 1.152
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Sports Interactive je najavio novo izdanje najbolje simulacije upravljanja fudbalskim timom – Football Manager 2014 izlazi prije Božića ove godine i sa sobom donosi više od 1000 noviteta, za koje autori ponosno ističu da njihovu igru čine najrealističnijom simulatorom fudbalskog menadžmenta ikad. Također, FM 2014 će serijal po prvi put odvesti na Linux paralelno sa Windows i OS X izdanjima – ako ste jedan od onih koji su Linux zaobilazili radi manjka zabave, s ovim naslovom tome dolazi kraj, budući da je riječ o jednoj od najzaraznijih mikromenadžmentskih strategija do koje možete doći.

Noviteti u odnosu na prošle dijelove su brojni: tu je prije svega potpuno redizajniran sistem planiranja taktika i uloga igrača tokom mečeva – kao veliki ljubitelj serijala, skeptik sam kada je ovo u pitanju, pošto je taj proces i prije bio dovoljno realističan i jednostavan, ali vidjet ćemo. Dalje, komunikacija sa medijima, agentima i upravnim odborom je učinjena dubljom i detaljnijom, pri čemu, naprimjer, možete zatražiti veći budžet za transfere kao nagradu za lojalnost ili pak, zatražiti od kapitena i drugih ključnih igrača da popričaju sa svojim nezadovoljnim kolegama i pokušaju im podići moral.

I konačno, 3D engine za prikaz mečeva je dobio poboljšanu vještačku inteligenciju, osvjetljenje, animaciju i sudare igrača, mada svaki pravi fan serijala zna da njegova snaga još uvijek leži u 2D pogledu.

Zvanični sajt s više informacija možete posjetiti ovdje.

izvor:info.ba

http://www.soundstream.com/

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Veselim se tome,ali znao sam to već pred par mjeseci.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice