anti-iPhone

poruka: 73
|
čitano: 9.690
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: anti-iPhone

Tvoj problem...

Da li doma imate fixni telefon SA displayem?

28 DA
6 NE
(Ako svijetli da sam online, ne znači da sam tu)Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
17 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
Plahi kaže...
Daniman123 kaže...
Plahi kaže...

Što ako zoveš dugi broj i pogriješiš? Nema display da vidiš što upisuješ...da ima display bilo bi puno bolje.

Oprostite kriv broj....

Što napraviš na fiksnom pogrješiš...

Koliko je još fixnih telefona bez displaya? Pa danas kupiš fixni s dispayem za 100kn...

-.-''

Ja imam fiksni bez display-a... Niko se nikada nije žalio...

Ne kužim zašto tjeraš mak na konac.

Moraš biti ekstra nepromišljen s novcima (da sad ne nabrajam neke uvrede o inteligenciji) da kupiš ovakvo nešto.

Inače uređaji ove kategorije prolaze na tržištu jer su na inovativan način i uz minimalizam pojednostavili svakodnevnu radnju.

Ovaj uređaj ne pojednostavljuje ništa, nije inovativan, dapače još je i kompliciraniji i traži od tebe više truda.

Anarchists of the world, unite!
15 godina
protjeran
Plahi kaže...

Tvoj problem...

Ćemu ova bezvezna anketa?

Btw. baš me zanima ćemu vama služi mobitel?

Mobitel je stvarno ZA NEKE beskorisna stvar...

Ono što želim cijelo vrijeme reć je to da je ovo mobitel za zvanje ovo za ljude koji žele imati telefon u torbici... I koji žele samo nazvat, kao što to čine sa fiksnim telefonom...Za ljude koji žele SAMO samo i SAMO nazvat... Kao naprimjer ja (donekle), moja baka, mama i još pokoji ćlan uže familije...

Udri brigu na veselje...
15 godina
neaktivan
anti-iPhone

Tebi je stvarno tesko objasniti da bi ti opet lakse i prakticnije bilo nazvati sa Nokie od 10€?

The ONE and ONLY!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
Plahi kaže...

Tvoj problem...

Ono što želim cijelo vrijeme reć je to da je ovo mobitel za zvanje ovo za ljude koji žele imati telefon u torbici... I koji žele samo nazvat, kao što to čine sa fiksnim telefonom...Za ljude koji žele SAMO samo i SAMO nazvat... Kao naprimjer ja (donekle), moja baka, mama i još pokoji ćlan uže familije...

Telefoniranje, surfanje,slušanje glazbe, slikanje,snimanje,smsanje,zabava....itd..

(Ako svijetli da sam online, ne znači da sam tu)Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
15 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...

Tebi je stvarno tesko objasniti da bi ti opet lakse i prakticnije bilo nazvati sa Nokie od 10€?

Erm, što zajedničko mobitelima za starkelje i ''anti-iPhonu'' (ovo ime sigurno mobitel neće nosit)

http://www.mojmobitel.hr/mobiteli/testirani-modeli-proizvodjaca/Emporia.html

Udri brigu na veselje...
17 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...

Koju moreš kupiti u Pošti...

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Erm, što zajedničko mobitelima za starkelje i ''anti-iPhonu'' (ovo ime sigurno mobitel neće nosit)

Gle, pa to ima ekran? Da nece malo prekomplikovano biti -.-

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 11:44 (PLASMAorLCD).
15 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...
Daniman123 kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Gle, pa to ima ekran? Da nece malo prekomplikovano biti -.-

Gle  cijenu...

Gle  cijenu ovoga anti iphone mobitela i Emporije

Gle kome su ta 4 mobitela namjenjena...

Gle ćemu display služi... I onda opet usporedi cijenu...

Udri brigu na veselje...
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 11:49 (Daniman123).
17 godina
odjavljen
Daniman123 kaže...

Samo što stariji ljudi imaju problema i sa korištenjem Emporie. Koliko ih je samo dolazilo pitat u servis ovo ili ono...  Taj mob je čista katastrofa.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
15 godina
neaktivan
anti-iPhone

ljudi kako ovo nema ekran ? Ponovno pitam šta mu je ono na vrhu ? Meni to izgleda ko ekran a sa strane indikator baterije.....

Dont bug me!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 13:07 (pbandov).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
anti-iPhone

Ovakve mobitele bi trebala koristiti većina Hrvata.

Jako puno stanovnika ove države nije informatički pismeno, a kupe iPhone (ili neki sličan mob.), ne znaju upaliti Wi-Fi ili ugasiti 3G, i onda im dođe račun od 10 000kn, i onda to sve daju u novine.

1 0 hvala 0
16 godina
anti-iPhone

ja dan danas koristim malo napredniji  samo može slati poruke i ima ekran

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

iPhone killer. Nema veze kako ga držiš u ruci, uvjek ima signala... ^_^

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
Plahi kaže...

Tvoj problem...

Dakle ja ti cijelo vrijeme tupim da to nemože biti ništa drugo nego zamijena za fiksni, hebote čak iu fiksni za 100kn ima ekran i mogučnost spremanja kontakt brojeva.

Ovo nije mobilni telefon iz prostog razloga što nema mogučnost spremanja kontakt brojeva. Šta ćeš za svaki poziv vadit onaj blokić da vidiš koji broj trebaš utipkati?

Šta nebi bilo malo glupo u javnosti uzet tu grdosiju, zatim uzet blokić pa listat po njemu i na kraju gledat i tipkat brojeve? A da ne govorim kako se bakice i dedice nebi sigurno snašli u tome. Dakle nije za one koji žele samo NAZVAT, več je za one koji žele prvo uet BLOKIĆ, pronaći BROJ koji zovu i na kraju NAZVATI.

I'll be back
17 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Moj iPhone4(bez ikakvih dodataka) se čist dobro snalazi u okolini sa slike. Bitno je napomenuti da nema tog moba koji u pogonu ima iznad tri crtice, a iPhone4 isto tako drži tri crtice, uredno obavljam pozive unutar pogona,uredno me ostali mogu dobit. Nikakvih problema do sad sa ovim uređajem. Previše toga gledate na Netu, a premalo stvarne prakse.

Prvo treba isprobati pa tek onda osuditi.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 16:04 (microman).
15 godina
protjeran

Moja stara kanta N95 uvjek ima signal 6/6.

Jipijaije modrfukerr!!

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
protjeran
microman kaže...

Dakle ja ti cijelo vrijeme tupim da to nemože biti ništa drugo nego zamijena za fiksni, hebote čak iu fiksni za 100kn ima ekran i mogučnost spremanja kontakt brojeva.

Ovo nije mobilni telefon iz prostog razloga što nema mogučnost spremanja kontakt brojeva. Šta ćeš za svaki poziv vadit onaj blokić da vidiš koji broj trebaš utipkati?

Šta nebi bilo malo glupo u javnosti uzet tu grdosiju, zatim uzet blokić pa listat po njemu i na kraju gledat i tipkat brojeve? A da ne govorim kako se bakice i dedice nebi sigurno snašli u tome. Dakle nije za one koji žele samo NAZVAT, več je za one koji žele prvo uet BLOKIĆ, pronaći BROJ koji zovu i na kraju NAZVATI.

IMA LJUDI KOJIMA NIJE POTREBAN UNOS BROJEVA...

I IMA LJUDI KOJIMA TAJ EKRAN SAMO ZADAJE PROBLEME...

microman kaže...
Don Kihoty kaže...

Moj iPhone4(bez ikakvih dodataka) se čist dobro snalazi u okolini sa slike. Bitno je napomenuti da nema tog moba koji u pogonu ima iznad tri crtice, a iPhone4 isto tako drži tri crtice, uredno obavljam pozive unutar pogona,uredno me ostali mogu dobit. Nikakvih problema do sad sa ovim uređajem. Previše toga gledate na Netu, a premalo stvarne prakse.

Prvo treba isprobati pa tek onda osuditi.

U potpunosti se slažem, to je mit... Novinari su napravili od muhe slona... Sve je prenapuhano...

Udri brigu na veselje...
17 godina
neaktivan
anti-iPhone

Display, display zahebava sve stvari uz ovaj anti necega telefon. Ali koliko vidim rasplamsala se rasprava o svrhoishodnosti nabave ovog telefona.

Iz licnog iskustva mogu vam reci sto zele star(ci) ljudi. Zele:

1. Veeelki displaj sa velikim brojkama koje covjek sa normalnim vidom moze vidjeti sa daljine od   min. 5 metara
  2. Zele telefone sa preklopom ili bilo koja mehanicka varijacija koja ce im omoguciti prekid ili zapoceti razgovor kada "poklope" ili otvore mobitel. Daba simboli veliki kao jaje, daba crveni i zeleni dugmici. Oni (70+) jednostavno su odrastali uz mehaniku
  3. Da  baterija jednostavno traje "mjesecima" (sto ovaj anti telefon ispunjuje)

Definitivno ne zele i ne interesira ih:

1. Imenik sa 10000 broja, alarmi, kalendari, organizatori (imaju kalendar i sat na zidu). Telefone zapisuju na papir posto ne vjeruju tehnici. Eto moja baka (80) je zapisala svoj vlastiti telefon na poledini mobitela na flasteru a imenik cuva u novcaniku ili sve pamti (*bote koju memoriju ima ta zena) 
  2. Vibracije ...matorci tvrde da trosi bateriju a sve sto trosi ne valja, jel?

Po meni ovaj anti necega telefon je veliki fail bas zbog izostanka displaya. Pomalo ne valja vam analogija nabave polovne Nokie "za 10 eur) posto polovna Nokia ima i polovnu bateriju koja traje 10 sati.

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Jipijaije modrfukerr!!

Nema te Nokie, nema tog SE ili Samsunga, ma nema toh iPhonea ili HTC-a koji če u tom  pogonu imat više od tri crtice. Stroj za strojem, Zidovi puni Armature, Visoka buka,itd.... Nema šanse.

I'll be back
15 godina
protjeran

Visoka buka smanjuje jačinu signala... ill do the math... {#}

17 godina
microman kaže...
Don Kihoty kaže...

Jipijaije modrfukerr!!

Nema te Nokie, nema tog SE ili Samsunga, ma nema toh iPhonea ili HTC-a koji če u tom  pogonu imat više od tri crtice. Stroj za strojem, Zidovi puni Armature, Visoka buka,itd.... Nema šanse.

Nego!

To samo iPhone moze!

Viva la revolucion!!!

- Psiho246
15 godina
protjeran
Nadovezat ću se na cijenu...
Sigurno neće biti 79 eura...
Dam bubreg u okladu...
Udri brigu na veselje...
17 godina
microman kaže...
Don Kihoty kaže...

Jipijaije modrfukerr!!

Haha, evo bas se sada sjetih da je Apple kao soluciju za padanje signala na iPhone-u izdao update koji ti lazno prikazuje vise crtica signala dok je signal zapravo vrlo slab.

Svi se sjecate toga zar ne? Ne moram kopati stare vijesti?

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

Dam bubreg u okladu...

Nemoj, mozda se ovi holandezi predomisle pa proglase ovu seriju za raritetnu (i uz to obustave proizvodnju) pa kazat ce  "Proizveden je samo u 100 primjeraka"  {#}

Pa zatim ova sklamerija postigne cijenu od 100.000 eur na javnim nadavanjima. Bes ga, nemoj te cuditi ovo kada postoje ljudi koji su spremni platiti za kinesku vazu 40 milje eura ili za necije gace 10.000 dolara.

Svijet se raspada  {#}

15 godina
protjeran
Psiho246 kaže...
microman kaže...
Don Kihoty kaže...

Jipijaije modrfukerr!!

Haha, evo bas se sada sjetih da je Apple kao soluciju za padanje signala na iPhone-u izdao update koji ti lazno prikazuje vise crtica signala dok je signal zapravo vrlo slab.

Koliko su puta novinari prenapuhali?

Jesi ikada imao priliku probati iphone 4?

Volim ovakve koji su ljuti zato jer apple zauzima veliki udio tržišta, ili zato jer ima dobar dizajn...

Sve ovisi koliki si snob da daš 8k ili ćeš proći 3x povoljnije... Sve ovisi koliko si realan...

Zato vas molim da ostanemo jer bude ovako išlo u nedogled sa iP4

Udri brigu na veselje...
17 godina
Daniman123 kaže...
Psiho246 kaže...
microman kaže...
Don Kihoty kaže...

Jipijaije modrfukerr!!

Koliko su puta novinari prenapuhali?

Jesi ikada imao priliku probati iphone 4?

Volim ovakve koji su ljuti zato jer apple zauzima veliki udio tržišta, ili zato jer ima dobar dizajn...

Sve ovisi koliki si snob da daš 8k ili ćeš proći 3x povoljnije... Sve ovisi koliko si realan...

Zato vas molim da ostanemo jer bude ovako išlo u nedogled sa iP4

Ja pricam o vijesti koja je bila na BOL-u, lajes na krivo stablo. ;)

A vid' me sta sam ljut. Sav gorim od bijesa. {#}

- Psiho246
17 godina
odjavljen
anti-iPhone

Kako ste opet zapeli za taj iPhone 4. Hebo vas iVar, iSeubijte!

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Da iPhone 4 kaže lažni signal onda ja u pogonu nebi nit mogao ostvarit poziv nit bi mogao primit poziv, jer pokazuje signal kojeg nema. Al evo nekim čudom sve uredno radi.Pozivi,SMS,Net, al ama baš sve radi bez ikakvih prekida. I zato još jednom kažem komentiraj kada budeš imao taj uređaj, a do tada budi pametan i mani se glupih komentara. A kako su Vijesti danas pouzdane možeš svaki dan pogledati u 24 sata i sličnima, po kojima je čak jedan COD strategija. LOL.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 16:26 (microman).
17 godina
microman kaže...
Psiho246 kaže...

Da iPhone 4 kaže lažni signal onda ja u pogonu nebi nit mogao ostvarit poziv nit bi mogao primit poziv, jer pokazuje signal kojeg nema. Al evo nekim čudom sve uredno radi.Pozivi,SMS,Net, al ama baš sve radi bez ikakvih prekida. I zato još jednom kažem komentiraj kada budeš imao taj uređaj, a do tada budi pametan i mani se glupih komentara. A kako su Vijesti danas pouzdane možeš svaki dan pogledati u 24 sata i slične, po kojima je čak jedan COD strategija. LOL.

Kao sto sam rekao, nisam ja nista rekao i ja ne trebam biti niti glup niti pametan sto se moga komentara tice.

Ako hoces lajat negdje, BOL ti je kriv za sve zbog cega si ti sada nervozan ili stogod.

A da si ti malo pametniji i da malo razmislis i procitas moj post, nigdje nisam rekao da ti uopce nemas signala ali ni ti ne mozes poreci da mozda imas jednu crticu signala, a da ti tvoj dragi iPhone javlja 3 crtice.

Nemas apsolutno nikakav dokaz da to nije tako, ali ja imam svjedocenja respektabilnih IT portala koji govore suprotno tebi.

Sad kolke su sanse da stvarno ne postoji mobitel koji prima signal bolje od iPhone-a 4, mobitela koji je poznat po gubljenju signala? Kolke su?

Kolke su sanse da je stvarno taj mobitel, mobitel koji prima signal takvim intenzitetom da nema boljega, nasuprot tvrdnje mnogobrojnih IT i gadget portala koji su izjavili da je Apple svojim updateom iOS-a napravio da se u slucaju smanjenja signala korisniku pokaze koja crtica vise?

Zar je moj komentar stvarno bio toliko glup i nerealan?

Ja mislim da nije...

- Psiho246
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice