Ovako imam jedno pitanje. Kako se u Wordu 2007 (ENG) mogu numerirat strnice da mi stvarna traća stranica ima rimski broj 1 (I), a svaka naredna stranica da ima arapske brojeve? THX
Numeriranje stranica u Wordu 2007
- poruka: 19
- |
- čitano: 26.681
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ov da mi stvarna traća stranica ima rimski broj 1 (I), a svaka naredna stranica da ima arapske brojeve? THX
Možda ovo pomogne, pogledaj više na:
http://www.dummies.com/how-to/content/how-to-change-numbering-format-in-word-2007-number.html
Nope. Mislio sam da stvarna treća strana ima rimski broj 1, a svaka naredna stranica (stvarna 4,5,6... počnje od arapske jedinice)
Morat ces podijelit dokument na 2 sekcije.
OT to su mi najbolji odgovori. Kad neko napiše nešto tako idiotski... ili mi napiši šta da napravim ili nemoj ništa!!!
OT to su mi najbolji odgovori. Kad neko napiše nešto tako idiotski... ili mi napiši šta da napravim ili nemoj ništa!!!
Ako ima netko tko stvarno zna napravit neka se javi... A oni koji misle da su pametni ^^ nek ni ne odgovaraju
ovako..
pišeš tekst normalno i onda na stranici koja je "zadnja" u dijelu gdje imas rimske brojeve odes na insert-break-section break
i dalje pises "normalno"
onda je trik kod umetanja brojeva taj da na ovoj "prvoj" stranici nakon umetanja prijeloma iskljucis "continue from previous section" (u podnozju stranice, tj. footeru)
ovo pisem iz glave pa sam mozda neko slovo fulao... uglavnom to je trik za igranje za brojevima...
Ne radi tako. Ja već imam gotov tekst... tako da ovo ne radi :(
pa prijelom mozes napraviti i naknadno
ili...
tekst razbij na dva dokumenta
i ond au prvom dokumentu samo stavi redni broj gdje zelis, a u drugom neka pocne brojanje sa 4 i gotovo....
samo... onda nece raditi neke "advances" stvari iz worda (ali ako nisu koristeni prijelomi onda vjerojatno niti ne treba nista naprednog)
je li to neki maturalni red?
Mora bit u jednom dokumentu. To je seminar za faks. Moram ga uploadat preko neta... tako da mora sve bit jedan dokument i sve mora bit kako treba
help iz Worda 2007
Start numbering after the second page
1.Follow the steps in this article for inserting page numbers.
2.Place the cursor at the beginning of the page where you want page numbering to start.
3.On the Page Layout tab, in the Page Setup group, click Breaks.
4.Under Section Breaks, click Next Page.
5.On the Insert tab, in the Header & Footer group, click Header or Footer, and then click Edit Header or Edit Footer to make changes in the header or footer area.
The header or footer that contains the page number is labeled Section 2.
If the header or footer is labeled First Page Header -Section 2- or First Page Footer -Section 2- and you want the header or footer on the first page of this new section to be the same as the header or footer on the rest of the pages in this section, clear the Different First Page check box in the Options group.
6.Under Header & Footer Tools, on the Design tab, in the Navigation group, click Link to Previous to break the connection between the header or footer in the new section and the previous section.
7.If you want the numbering on this page to start with 1, in the Header & Footer group, click Page Number, click Format Page Numbers, and then type 1 in the Start at box, and click OK.
8.In the Navigation group, click Previous Section , and delete the page number in the header or footer that is labeled Section 1.
Važno je ono pod rednim brojem 3-4, znači ubaciti Break, nakon čega možemo numerirati stranica ponovno od 1 ili nekog drugog broja.
Na kraju sam sam nešto iskemijo i radi... thx svima na trudu. može lock
da pitam ,imate li mozda link online microsoft offica 2007 ...mislim ako znate ......,nije potrebna instalacija....poput igrice travian koja se ne instalira ....samo snimim dokument na komp i to je to
da pitam ,imate li mozda link online microsoft offica 2007 ...mislim ako znate ......,nije potrebna instalacija....poput igrice travian koja se ne instalira ....samo snimim dokument na komp i to je to
ma znam to samo mi to ne treba,meni treba ovo moje
Da li mi moze neko reci kako da numeriram stranice u wordu, ali da pocne od trece stranice pa da ide do kraja?
Da li mi moze neko reci kako da numeriram stranice u wordu, ali da pocne od trece stranice pa da ide do kraja?
Ovdje ti je objašnjeno korak po korak slikovito