Novi Office 2010 - Screenshotovi

poruka: 8
|
čitano: 2.782
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

A gde ako ne kod  Paul Thurrott-a :) 

http://www.winsupersite.com/office/office2010_tp_shots_01.asp

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Novi Office 2010 - Screenshotovi

dobar program skoro isti  kao 2007..... =) jel se moze skinuti s torrenta ili ??

Fc Barcelona
16 godina
neaktivan

pa ne razlikuje se previše od officea 2007

a i uskoro bi mi trebao doći office 2010 pa ću onda baš vidjeti kakav je

Bubamara na steroidima.
17 godina
neaktivan

Mozes se pretplatiti na cekanje pa ako imas srece odabrati te mozda ces i testirati

https://microsoft.crgevents.com/Office2010TheMovie/Content/Default.aspx?p=Home& 

Klikni na link koji se zove Waitlist Me for the Technical Preview! :)) Ja sam vec potpunio formular pa cemo vidjeti. Ma kraljevi sa TPB-a ce staviti ne brinite

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
17 godina
neaktivan

U nekim programima ne razlikuje se ali je ovo samo technical. Jesteli primjetili da su uveli ribone u Outlook?

17 godina
neaktivan

Da, ribboni su sad 'the next big thing' što se M$-a tiče. Nego zaista je upitno do koje granice se još jedan uredski paket kao što je Office može razvijat i evoluirati, jer već 2007 nudi toliko more opcija i  60% mogućnosti koje prosječnim korisnicima neče nikad zatrebati. Super je što se neke akcije pojednostavnjuju, a sučelje i dalje evoluira Namigiva

Kad dođe puna verzija 2010-tke, nabavljam! Cool

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ali ljudi ovo je samo  Technical Preview  koliko da vidite "sta mi mozemo" i "mnogo smo jaki"

Ja sam samo onako nabrzaka preleteo preko screnova i zapelo mi je za oko samo to da Outlook ima ribone. Usput primetite build W7 koji ima Paul na desktopu :)

0 0 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Da, ribboni su sad 'the next big thing' što se M$-a tiče. Nego zaista je upitno do koje granice se još jedan uredski paket kao što je Office može razvijat i evoluirati, jer već 2007 nudi toliko more opcija i  60% mogućnosti koje prosječnim korisnicima neče nikad zatrebati. Super je što se neke akcije pojednostavnjuju, a sučelje i dalje evoluira Namigiva

Kad dođe puna verzija 2010-tke, nabavljam! Cool

95% ljudi moze SVE raditi i na office 2000!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice