SSD kupovina Hitno

poruka: 2
|
čitano: 1.248
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
SSD kupovina problem Hitno

Pozdrav,

Narucio sam po prvi put u mSATA SSD, to je bio Kingstone SSD mSATA mS200 120gb , SMS200S3

meni kuci stize SATA SSD a ne mSATA nakon sto sam intervenisao, izvinjavaju se i kazu da dodjem do poslovnice kao pogrijesili su.

Posto je tata bio blizu poslovnice ja mu kazem da ode da pokupi novi disk i oni sada njemu daju mSATA SSD SAMSUNG PM810.

Kad je disk stigao prvo sto vidim nije orginalno pakovanje i nije onaj disk koji sam ja narucio  nakon sto sam ga stavio i otisao na My Computer pojavljuje se disk naziva OS kapaciteta 119GB

ali zauzetog prostora 34GB.

WTF kupim nov disk kako na njemu moze biti nesto instalirano valjda bi trebao da bude prazan ali evo sta ima

<a href='http://postimg.org/image/podsuu34t/' target='_blank'>

prvo dali su u rangu ova dva diska Kingstone SSD mSATA mS200 120gb VS SMS200S3 VS mSATA SSD SAMSUNG PM810 ???

drugo dali je ovaj disk koristen posto na njemu imaju neki podatci ????

odgovori mi trebaju hitno posto sam totalno izbezumljen ako me je pokusao namagarcit i da mu mogu ovo da vratim

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2014 18:14 (Hrmpalija).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: SSD kupovina problem Hitno
Hrmpalija kaže...

Pozdrav,

Narucio sam po prvi put u mSATA SSD, to je bio Kingstone SSD mSATA mS200 120gb , SMS200S3

meni kuci stize SATA SSD a ne mSATA nakon sto sam intervenisao, izvinjavaju se i kazu da dodjem do poslovnice kao pogrijesili su.

Posto je tata bio blizu poslovnice ja mu kazem da ode da pokupi novi disk i oni sada njemu daju mSATA SSD SAMSUNG PM810.

Kad je disk stigao prvo sto vidim nije orginalno pakovanje i nije onaj disk koji sam ja narucio  nakon sto sam ga stavio i otisao na My Computer pojavljuje se disk naziva OS kapaciteta 119GB

ali zauzetog prostora 34GB.

WTF kupim nov disk kako na njemu moze biti nesto instalirano valjda bi trebao da bude prazan ali evo sta ima

<a href='http://postimg.org/image/podsuu34t/' target='_blank'>

prvo dali su u rangu ova dva diska Kingstone SSD mSATA mS200 120gb VS SMS200S3 VS mSATA SSD SAMSUNG PM810 ???

drugo dali je ovaj disk koristen posto na njemu imaju neki podatci ????

odgovori mi trebaju hitno posto sam totalno izbezumljen ako me je pokusao namagarcit i da mu mogu ovo da vratim

To je jedan disk ,vjerojatno izvađen iz nekog laptopa ,sa dvije (ili više) particija i sa instaliranim Windowsima. To možeš vidjeti kad otvoriš Disk Managemrnt.

Spremi ga odmah u kutiju ,odnesi u dućan i traži da ti daju original zapakirani ,novi disk koji si platio. End of story.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You&amp;#39;ve gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2014 19:09 (kizo2703).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice