hej ljudi,ovako,imam jedan problem. Naime,disk mi izbacuje errore kao što su npr.spin retry count i sl.pa sam odlučio kad već imam garanciju zatražiti seagate za novi proizvod. Ja sam popunio formular i sve to,samo sad ne kužim što trebam napraviti,jel ja trebam plaćati 150 kuna za HDD,da ga pošaljem poštom i da ga oni poprave,ili trebam nešto posebno napraviti? Evo tu je slika za lakše snalaženje...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gdje si kupio taj hard disk?
U jednom dućanu informatičke opreme,ime nebitno..:D
zašto?
Bitno je zato što u taj dućan gdje si ga kupio, trebaš otići na reklamaciju HDD - tražiti priznavanje garancije.
Ma lako ja odem u taj dućan,samo oni će istestirati HDD,i reći nema grešaka na njemu...:D
Napravio sam test sa HD tune-om i izbacilo je spin retry count error..
http://www.seagate.com/gb/en/support/internal-hard-drives/consumer-electronics/ld25-series/seatools-win-master/
Skini si Seatools-e, ako tamo sve prolazi OK, to znači da je disk ispravan i SGT će ti vratiti tvoj isti disk.
I nije mi jasno kako ne shvaćaš formlular koji si sam podesio.
Odabrao si standard shipping method:
- Ti njima prvo pošalješ svoj disk. SGT ga testira sa Seatools-ima. U slučaju da ne valja, pošalju ti novi.
Postoji i advanced shipping method:
- Ti im daš broj kartice i registriraš ostale detalje. SGT ti pošalje odmah novi disk. Ti imaš 14 dana da njima pošalješ svoj disk.
Ako im ne pošalješ, SGT ti sa kartice skine iznos cjene novog diska + poštarinu. Također ti makne jamstvo za disk koji si prijavio (jer za njega su ti poslali drugi).
Jel netko ovo radio? Meni je crkao disk. U linksu više nemam jamstvo, a kod seagate-a još 10 dana. Koliko košta procedura i koliko traje?