- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ovako. Kupio sam novi HDD. Htio bi stari izvaditi iz kucista a ovaj novi u kuciste. Znam ga spojiti na napajanje i maticnu no moze li mi tko reci koji su sljedeci koraci?
To je to, jedino moraš instalirati OS ako ti se nalaze windowsi na disku kojeg misliš izvaditi iz kompa.
Ako ćeš postojeći sistemski disk (s Windowsima, programima, ...) zamijeniti novim, onda ćeš trebati prebaciti postojeću instalaciju na taj novi disk ili reinstalirati Windowse i programe ponovo. Najlakši način za prebacivanje postojeće instalacije je pomoću Acronis Migrate Easy programa ili nekog slične namjene.
Ako samo mijenjaš podatkovni disk (ne sistemski), trebat ćeš ga eventualno samo inicijalizirati i formatirati, te iskopirati podatke.
Windowse imam na DVD-u. Znaci normalno preko BIOS-a idem instalirati Windowse i to je to?
Kao što je kolega gore naveo ..
Ukoliko to ne znaš imaš ljudi koji to rade , a i imaš razne teme , to nije komplicirano .
Znam instalirati Win-se. Mijenjam sistemski disk i zelim sve nanovo instalirati.
Onda nemaš brige, starog isključi, novog uključi i instaliraj windowse
Hvala momci! Jedino sto me jos zanima ako ce mi disk SATA 3 raditi na SATA2?
Znam instalirati Win-se. Mijenjam sistemski disk i zelim sve nanovo instalirati.
Namjesti boot priority i opali instalaciju windowsa.
Bez problema će SATA3 disk raditi na SATA2.
Hvala momci! Jedino sto me jos zanima ako ce mi disk SATA 3 raditi na SATA2?
radit će bez problema
OK, hvala :D