Novi HDD-particije

poruka: 5
|
čitano: 1.290
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Novi HDD-particije

Trebao bih pomoc oko particiranja novog HDD koji je kupljen za drugi komp,ali on bi trebao sadrzavat C i D particije,a ne neke druge.
Probao sam ici preko Disk Managementa,ali mi on nedozvoljava da nove particije nazovem C i D zato sto su vec postojece na starom HDD-u.
Pa me zanima ako definiram nove particije kao npr. G i H hocu li moci kasnije kad budem na novi komp(taj novi HDD) instaliravao windowse njih instalirati npr na particiju G.

Mozda je to nevazno koje slovo pise,mozda samo trebam u BIOS-u stavit taj HDD da cita prvi ili neznam.

Pomoc i savjeti su dobro dosli.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 10:54 (Frusciante).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Novi HDD-particije
Nemijenjaj nista u BIOSu.. Pusti Win neka im dodijeli particije, jer bez obzira kako se particija zvala uvijek na nju mozes instalirati windows (u tom kompu i u bilo kojem drugom)..
13 godina
neaktivan
Novi HDD-particije

Hvala!

1 0 hvala 0
14 godina
Re: Novi HDD-particije
Frusciante kaže...

Hvala!

Taj disk koji si kupio ubaci u to računalo za koje je disk namjenjen, kad pokreneš instalaciju OSa kreiraj si particije kako god hoćeš.

Valentin
12 godina
Novi HDD-particije

Da. Stavi disk u novi komp i kod instlacije si kreiraj particiju za Windowse i programe... Windowsi će je automatski nazvati C. Nakon instalacije možeš iz Disk Managamenta ostali prostor pretvoriti u particiju i dati joj slovo koje želiš.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice