E zdravo narode. Trebam pomoć. Imam računalo staro 4 godine (kupljeno 2007 u 7 mjesecu).
Hard disk mi je skoro stalno pun i vec je dosta star i izderan pa sam razmišljao da kupim novi od 1 tb ali neznam dali se to isplati.
Napisat cu vam osnovne podatke o mom kompu:
Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.20 Ghz
3 Gb DDR2 RAM (2.5 iskoristivo)
Win 7 32-bit
GeForce GT 240 1gb 128-bit (GRAFU SAM MIJENJO PROŠLE GODINE AL IZGLEDA DA JE ČISTI KRŠ I DA SAM SE GADNO ZAJEEEEE)
Hard disk: 150 gb
Stari me je pitao dali bi htio novi komp al eto ja nisam odmah pristao da nebi dao njegove pare za novi KRŠ prije nego što ovaj "da svoje", makar znam da bi on išao na sigurno i dao novce za nešto pošteno i kvalitetno.
Sad VAS pitam: dali da uzmem novi hard disk za ovu kantu ili da pričekam još jedno vrijeme dok ovaj ne odapne pa da kupim novi komp?
Na ovome jos mogu nekako pokrenuti Battlefield Bad Company 2 al moram igrat na nekom serveru sa manje igrača (da, znam, igra je nevjerojatno zahtjevna al je zakon ). Većina novih igara mi ne radi ni na najnižim postavkama. Vjerojatno ste do sada već skužili da sam nepismeni balavac kojem su na pameti samo igre haha. Ima još jedan problem. Danas odoh na more prat dupe i vraćam se za 2 tjedna. SVEJEDNO VAS MOLIM ostavite komentare (odgovore) jer stvarno trebam pomoć. PLZ nemojte se ljutit zbog mojih vulgarizama, netko se mora bar malo šaliti u ovoj državi. HVALA NA RAZUMJEVANJU I VIDIMO SE ZA 2 TJEDNA