Novi hard disk ili ne? zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 2.713
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Novi hard disk ili ne?

E zdravo narode. Trebam pomoć. Imam računalo staro 4 godine (kupljeno 2007 u 7 mjesecu).

Hard disk mi je skoro stalno pun i vec je dosta star i izderan pa sam razmišljao da kupim novi od 1 tb ali neznam dali se to isplati.

Napisat cu vam osnovne podatke o mom kompu:

Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.20 Ghz

3 Gb DDR2 RAM (2.5 iskoristivo)

Win 7 32-bit 

GeForce GT 240 1gb 128-bit (GRAFU SAM MIJENJO PROŠLE GODINE AL IZGLEDA DA JE ČISTI KRŠ I DA SAM SE GADNO ZAJEEEEE)

Hard disk: 150 gb

Stari me je pitao dali bi htio novi komp al eto ja nisam odmah pristao da nebi dao njegove pare za novi KRŠ prije nego što ovaj "da svoje", makar znam da bi on išao na sigurno i dao novce za nešto pošteno i kvalitetno.

Sad VAS pitam: dali da uzmem novi hard disk za ovu kantu ili da pričekam još jedno vrijeme dok ovaj ne odapne pa da kupim novi komp?

Na ovome jos mogu nekako pokrenuti Battlefield Bad Company 2 al moram igrat na nekom serveru sa manje igrača (da, znam, igra je nevjerojatno zahtjevna al je zakon {#}). Većina novih igara mi ne radi ni na najnižim postavkama. Vjerojatno ste do sada već skužili da sam nepismeni balavac kojem su na pameti samo igre haha. Ima još jedan problem. Danas odoh na more prat dupe i vraćam se za 2 tjedna. SVEJEDNO VAS MOLIM ostavite komentare (odgovore) jer stvarno trebam pomoć. PLZ nemojte se ljutit zbog mojih vulgarizama, netko se mora bar malo šaliti u ovoj državi. HVALA NA RAZUMJEVANJU I VIDIMO SE ZA 2 TJEDNA 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi hard disk ili ne?

Pogrešan podforum,ali totalno pogrešan -> tu postaj svoje pitanje http://www.bug.hr/forum/board/tvrdi-opticki-diskovi/71.aspx?sort=act

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Novi hard disk ili ne?

Dao je on svoje. Sad vidi koliko bi se moglo para izdvojit za novi pa ce mo ti sastavit nešto.

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Novi hard disk ili ne?

Bitno je da tata plaća. Baš si srećković...{#}

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Novi hard disk ili ne?

Hehehe i moj bi plaća al do nekih 2k, pa ja u svom slucaju nisam tia nesto sta cu morat nadograđivat za godinu dana.

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Novi hard disk ili ne?

Ajde recimo 3500 do 3800 kn? Bilo bi dobro kad bi mi uspjeli složit neki četverojezgreni komp sa grafom od 1 gb i bar nekih 4 gb ddr3 ram-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Novi hard disk ili ne?
bobo12 kaže...

Ajde recimo 3500 do 3800 kn? Bilo bi dobro kad bi mi uspjeli složit neki četverojezgreni komp sa grafom od 1 gb i bar nekih 4 gb ddr3 ram-a.

Prvo si temu smjestio u krivi podforum, a sad na toj svojoj vlastitoj temi pokrećešoff-topic raspravu. Imaš podforum: Slaganje PC konfiguracija - pa vidi ima li u tom podforumu već neka tema u kojoj netko traži slično računalo pa ako si se uvjerio da nema, pokreni novu temu. {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice