Pozdrav!
Npr. imam par ext hdd s kojih i na koje redovno se snimaju podaci i dosta često s s jednog na drugi prebacuje dio podataka. Kako je u igri 3-4 kom sličnih diskova i kako oni NE dobivaju ista slova kada se ukljuce u komp (zavisi koji je prvi ukljucen, pa drugi i slicno) pa mi je tesko napraviti batch fajl koji bi automatizirao kopiranje s jednog na drugi disk obzirom da je velika sansa da svaki od njih svaki puta ima neke drugo slovo (e: f: g: h: i: i slicno).
Jel postoji neki drugi nacin/tip/sustav "oznacavanja" disova u WinXP/Win7 sustavima koji je uvijek isti za jedna disk bez obzira na slovo? Npr. ako sad imam copy e:\... f:\... da ta slova mogu zamijeniti sa nekom drugom oznakom koja ce uvijek bas sa tog nekog diska iskopirati stvar na bas taj drugi koji ja zelim (bez obizra na njihova slova).
Kao workaround sada su diskovi rucno postavljeni na slova s: u: w: z:, ali opet mi se dogodilo da se par puta slova zdrkaju i skripta ne radi... Ima li neko "fiksno" rjesenje za USB ext hdd da mi batch/skripte uvijek rade i da se mogu pouzdati da ce tocno sa jednog diska kopirati se na tocno drugi disk, bez obzira na njegovo slovo?
Hvala svima!