poslao sam im mail prije par dana i danas su me kontaktirali i tak mi rekli.
poslali su mi i na mail i sms da je popust aktiviran.
poslao sam im mail prije par dana i danas su me kontaktirali i tak mi rekli.
poslali su mi i na mail i sms da je popust aktiviran.
jel možeš reći na koji mail si slao i kaj si točno napisao? hvala unaprijed...
jel možeš reći na koji mail si slao i kaj si točno napisao? hvala unaprijed...
na mail info@tomato.com.hr
napisao sam da me zanima da li je na mom broju aktiviran popust pošto nisam dobio nikakvu potvrdu na mail i napisao broj narudžbe i broj telefona.
Hvala ti, poslao mail pa ćemo vidjeti...
kao što sam napisao i na stranici prije - ne bi me čudilo da je to već i aktivirano, ali better safe than sorry :)
Nisam pratio tomato i sad vidim da su oni snizili cijene, fakat nevjerojatno Prijašnja tarifa s 36k jedinica mi je bila 15,69€, a ova nova s 35k jedinica je 11,90€. Svaka čast tomato
samo da c/p ovdje što su mi odgovorili sa tomato-a na mail s upitom (što sam i očekivao, sudeći po tome što sam već napisao koji post prije)
"Pozdrav xxxx,
broj 38595xxxxxxxx koristi tarifu Tomato TAMAN MALA od 25.09.2023., a promocija koju spominješ je stigla u ponudu 02.10.2023. što znači da nije aktivna po tvojem broju."
na što sam ja napisao odgovor
"Bok,
"Pozdrav xxxx,
na našoj aplikaciji se između ostalog reklamiraju i aktualne promocije. Istu tarifu nije moguće dva puta aktivirati na istom broju, takva narudžba se ne može obraditi.
Lijep pozdrav"
tl/dr
da sam se strpio još 10ak dana za prelazak na Taman mala tarifu, vjerojatno bi ulovio i taj (dodatni popust) kojeg su naknadno objavili - jbg. nisam mogao unaprijed znati da će to još sniziti :)
(osim ako im ta, nova, cijena ne vrijedi za sve koji su na toj tarifi - to ću vidjeti na novom računu)
ps: samo da ih još pohvalim da nisam dugo čekao odgovor na upit poslan preko e-maila kojeg je kolega gore naveo - par sati možda (što mi je ok i prihvatljivo), s tim da je drugi reply stigao još i brže
Zato jer daje i matična firma A1 (12 mjeseci od prijenosa broja: 1. put za prijenos broja i 11 kao neku akciju, što li već, ukupno 12 mjeseci duple gige na bonovima) i konkurencija, ovom slučaju Bonbon, također 12 mjeseci za nove korisnike.
Vidim da je popust na tarife je i dalje aktualan, iako je bilo rečeno da će ista biti samo aktualna do kraja listopada.
Dali tko zna hoće li biti aktivan i idući mjesec (12-ti).
Spuštanje u niži tarifni razred krajem mjeseca pa prelazak na staru tarifu u 12mj bi se onda gledalo kao aktivacije nove tarife sa popustom.
Gledam tomato tarifu 'taman srednja'.
36.000 jedinica za 12.93 eura.
https://www.tomato.com.hr/pretplata/taman-srednja
Ono što me zanima je kako funkcionira ta shema "Bez ugovorne obveze"?
Koja je onda razlika takve pretplatničke tarife bez ugovorne obveze i tarife na bonove?
Ako netko može malo pojasniti...
Gledam tomato tarifu 'taman srednja'.
36.000 jedinica za 12.93 eura.
https://www.tomato.com.hr/pretplata/taman-srednja
Ono što me zanima je kako funkcionira ta shema "Bez ugovorne obveze"?
Koja je onda razlika takve pretplatničke tarife bez ugovorne obveze i tarife na bonove?
Ako netko može malo pojasniti...
Bonovi su jeftiniji i imaju manje jedinica