Živjeli!
Dosadno mi je bilo pa sam odlučio napisati kratki review na ovaj uređaj.
Za 700 kuna u Svijetu Medija se dobije mali uređajčić koji je sposoban prikazati sve što mu date preko USB izvora ili mu streamate.
Dizajn: 5
Uređaj je mali, ne veći od 6". Čvrst je na dodir, ne škripi niti pucketa.
Naprijed ima jedan USB utor i bijelu LE diodu koja nije napadna.
Sa strana nema ništa, a odozada je konektor za napajanje, jedan HDMI izlaz, Optički Audio izlaz, USB i AV izlaz.
Ne grije se pretjerano(dok je isključen i uštekan u utičnicu, topao je, a niti nakon dva sata HD filma ne grije se više.
Daljinski: 5
Gumiran, sa rupom za palac, tvrdih gumenih tipki(nisu kao blato na dodir).
Dvije AAA baterije.
Ostatak se vidi na slikama
Sučelje: 4
Sučelje je jednostavno, fluidno i živo. Wallpapera je moguće staviti nekoliko predinstaliranih, ali mogu se i staviti korisnikove slike. Tipa gole tete ili Ferrari.
Za navigaciju se koriste tipke na daljinskom ili na smartfonu(WP ili Android(njih imam)). Može se sa početnoga ekrana pozvati Favorite izbornik u kojemu su vaši favoriti:Filmovi, pjesme, aplikacije ili nešto treće.
Predinstalirani AccuWeather omogućuje prozorčić sa trenutnom temperaturom i vremenskim prilikama vašeg grada. Pokraj njega je vrijeme.
Klikom na Videos dolazi se do izbornika u kojima su, pogađate, videi. Klikom na crvenu tipku(zelena, crvena, žuta, plava) odabire se source.
Source može biti USB memorija, ekst. disk ili neki oblik Wireless share-a.
U mome slučaju, to je Windows Share.
Setup shareanja: http://www.avsforum.com/t/1194088/wdtv-live-windows7-x32-x64-how-to-share-your-files-tutorial
Na slikama se vidi navigiranje do filma koje je jednostavno i zahtjeva tipku "OK".
HD Iron Man se vrti glatko i bez problema.
Titlovi moraju imati isti naziv kao i film ili ako je DVD RIP, biraju se pritiskom na tipku "Subtitle".
Aplikacije: 5
Njih ima 46.
Ima svega. http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=330
Rijetke se učitavaju dugo, ali to je YouTube sa Leanback funkcijom.
YouTube Videos, bez LB-a se učita u trenu. Doslovno.
Ukupna ocjena: 4/5
Ne znam što da još pišem. Ako imate pitanja, pišite ovdje :)
LP