WD TV Live review

poruka: 2
|
čitano: 1.398
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
WD TV Live review

Živjeli!

Dosadno mi je bilo pa sam odlučio napisati kratki review na ovaj uređaj.

Za 700 kuna u Svijetu Medija se dobije mali uređajčić koji je sposoban prikazati sve što mu date preko USB izvora ili mu streamate.

Dizajn: 5

Uređaj je mali, ne veći od 6". Čvrst je na dodir, ne škripi niti pucketa.

Naprijed ima jedan USB utor i bijelu LE diodu koja nije napadna.

Sa strana nema ništa, a odozada je konektor za napajanje, jedan HDMI izlaz, Optički Audio izlaz, USB i AV izlaz.

Ne grije se pretjerano(dok je isključen i uštekan u utičnicu, topao je, a niti nakon dva sata HD filma ne grije se više.

Daljinski:  5

Gumiran, sa rupom za palac, tvrdih gumenih tipki(nisu kao blato na dodir).

Dvije AAA baterije.

Ostatak se vidi na slikama

Sučelje: 4

Sučelje je jednostavno, fluidno i živo. Wallpapera je moguće staviti nekoliko predinstaliranih, ali mogu se i staviti korisnikove slike. Tipa gole tete ili Ferrari.

Za navigaciju se koriste tipke na daljinskom ili na smartfonu(WP ili Android(njih imam)). Može se sa početnoga ekrana pozvati Favorite izbornik u kojemu su vaši favoriti:Filmovi, pjesme, aplikacije ili nešto treće.

Predinstalirani AccuWeather omogućuje prozorčić sa trenutnom temperaturom i vremenskim prilikama vašeg grada. Pokraj njega je vrijeme.

Klikom na Videos  dolazi se do izbornika u kojima su, pogađate, videi. Klikom na crvenu tipku(zelena, crvena, žuta, plava) odabire se source.

Source može biti USB memorija, ekst. disk ili neki oblik Wireless share-a.

U mome slučaju, to je Windows Share.

Setup shareanja:   http://www.avsforum.com/t/1194088/wdtv-live-windows7-x32-x64-how-to-share-your-files-tutorial

Na slikama se vidi navigiranje do filma koje je jednostavno i zahtjeva tipku "OK".

HD Iron Man se vrti glatko i bez problema.

Titlovi moraju imati isti naziv kao i film ili ako je DVD RIP, biraju se pritiskom na tipku "Subtitle".

Aplikacije:   5

Njih ima 46.

Ima svega. http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=330

Rijetke se učitavaju dugo, ali to je YouTube sa Leanback funkcijom.

YouTube Videos, bez LB-a se učita u trenu. Doslovno.

Ukupna ocjena: 4/5

Ne znam što da još pišem. Ako imate pitanja, pišite ovdje :)

LP

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
WD TV Live review

Posjedujem isti i odličan je media player {#} 

Jedina mana je nešto sporije podizanje internet servisa ali sve u svemu za puštanje filmova puno jednostavniji i bolji player od recimo game android playera koji trenutno vladaju trgovinama.

Još imam Tvix N1 caffe i isto tako samo riječi hvale imam za njega osim internet servisa koji su bezveze i općenito loše zamišljeno no ja to ionako ne koristim.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice