Pozdrav.
Dosad sam imao Samsung ali je brzo riknuo tako da idem u kupnju novog TV-a.
Neki koji imaju Vivax su mi istoga preporučili, ali na netu čitam dosta negativnih osvrta i puno kritika. Da se prečesto kvari, nije dobra slika etc..
Pa eto, ako netko ima bilo koji vivax TV, ukoliko nije problem, neka napiše svoje mišljenje :).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja iman VIVAX led tv-40LE60 kupio sam ga prije 5 dana u Metrou za 2550kn i diobio tablet od Vivaxa koji vrijedi cca 500kn . Za sad san zadovoljan sa TVom.
IZGLED: Nije loš dizajn recimo kao 1 godinu starije televizije marka LG,Samsunga i td....
POSTOLJE : Iznenađujuće čvrsto Izrađeno od kaljenog stakla.
DALJINSKI: Malo blesavo napravljen ali da se preživit.
SLIKA : Po meni nije loša samo je treba namjestit .Orginalne postavke nevaljaju ništa ,treba se poigrat i dobit će se lijepa slika . Nisan siguran ali čini se da se pri najvećim brzinama slike i akcije slika malo,ali jako malo gubi oštrina i ljepota to je primjetno samo ako gledate sa velike blizine.
Sve u svemu za sad sam zadovoljan sa TV-om i iman 2 god.garancije tako da mislin da nije loša kupovina osobno nevjerujen da će se kvarit jer nečini se kao da je izrada loše kvalitete . I ja san kopao po internetu naletio san na tekst(tvrdnju) da VIVAX stavlja panele starije generacije od Panasonica neznam dali je to istina.
Vecina ce rec da je smece od marke ali su zato pristupacni sa cijenom ali evo I ja se nadam da ce netko doci na ovu temu I reci svoje misljenje.Jer I mene zanima kakav je s obzirom da u ponudi imamo i ostale poznate proizvodjace.Ja trazim neki do 32" sa FHD podrskom.
Pozdrav,
Molim Vas da mi napišete kako ste potsvili tv, tj. koje ste potavke namjestili.
Naime, i ja sam kupio prije tjedan dana tv, za 2200kn, jako sam zadovoljan, sa svime osim što mi je malo kompliciranao naštimati sliku.
Hvala puno.