Uredski TV sa browserom i screen mirroringom

poruka: 4
|
čitano: 2.203
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Pozdrav!

Molio bih preporuku:

Želim u ured postaviti veliki ekran na zid, oko 120cm dijagonala, koji bi primarno služio za prikaz jedne web stranice, a po potrebi da se može napraviti "screen mirroring" sa nekim od uredskih macbookova. Dakle uređaj bi trebao imati: integrirani wifi i browser uz mogućnost screen mirroringa, najbolje preko wifija. Gledao sam AppleTV, ali on nema browser(?!?).

Hvala na svim preporukama!

0 0 hvala 0
15 godina

Evo ti jedna moguća opcija. Uzmeš bilo koji 120cm tv + android tv box + idisplay

Ako ne nađeš ovo u kompletu što tražiš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Uredski TV sa browserom i screen mirroringom
erik777 kaže...

Pozdrav!

Molio bih preporuku:

Želim u ured postaviti veliki ekran na zid, oko 120cm dijagonala, koji bi primarno služio za prikaz jedne web stranice, a po potrebi da se može napraviti "screen mirroring" sa nekim od uredskih macbookova. Dakle uređaj bi trebao imati: integrirani wifi i browser uz mogućnost screen mirroringa, najbolje preko wifija. Gledao sam AppleTV, ali on nema browser(?!?).

Hvala na svim preporukama!

Logicno da Apple TV nema browser, to je Apple i nista nije prepusteno slucaju... kako ces na daljincu imalo ergonomicno browsati bez tipkovnice?

Koristi Apple TV uz Apple AirPlay koji je za te potrebe i razvijen!, malo konfiguracije i surfaj, streamaj, daljinski upravljaj (ujedno i 132cm TV-om) elegantno sa svog Maca, tableta ili telefona.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2015 14:46 (Hardwhelper!!!).
10 godina
neaktivan
Re: Uredski TV sa browserom i screen mirroringom
Hvala Hardwhelper!!! na preporuci, ali ne zanima me surfanje nego prikaz web stranice i nije mi opcija nabaviti jedan iPhone samo da bi na ekranu imao browser.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice