Imam integriranu Intel grafičku sa VGA izlazom, i TV LG (47LB630V) koji se treba spojiti sa VGA->Ypbpr kablom (zeleni, plavi i crveni "činč"). Na GTX980 (koja sada ne bi trebala igrat neku ulogu) je još spojen FHD monitor preko DualDVI kabela.
Televizor čak i prepozna da je nešto uštekano u taj ulaz (kad se npr HDMI ušteka postane taj "source" svjetliji u meniju, isto tako i sada za Ypbpr, dakle TV zna da nešto ima), ali kad okrenem na TV-u na taj izvor (dakle komponent x5), dobijem samo natpis "Invalid format".
Pokušavao sam i smanjivat i povećavat rezoluciju za VGA izlaz, za monitor, pa napraviti extend image, duplicate image, ali ništa ne pomaže. Probao sam i preko Intel Graphicsa čačkati, ali ništa ne pomaže, isto niti postavke rezolucije iz Windowsa.
Ima li tko prijedlog što da dalje napravim?
Ovo mi zapravo treba da u drugom stanu spojim laptop i TV (laptop ima samo VGA izlaz, a TV ima ulaz za Ypbpr, Hdmi...). Na svome računalu mi ovaj način spajanja nije potreban (imam već HDMI), ali želim ovo prvo kod sebe osposobit, da znam što dalje.