Televizor do 2000kn (preporuka i iskustva)

poruka: 1
|
čitano: 1.709
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Televizor do 2000kn (preporuka i iskustva)

Nemam još namjeru kupovati tv, ali ono želio bih da mi podjelite svoja iskustva sa televizorima. Imao sam do sada Samsung 32inč star godinu i pol ali sam ga prodao. 

Pitanjce za vas, sto bi vi preporučili do 2k kuna, mislim uobičajenoj situaciji bi ja isao u par trgovina tj metro, pevec, ili neki treći  pa usporedivao specifikacije i ono odabrao onaj koji mi se bude pokazao boljim ne samo specifikacijama nego i naravno izgledom  i prikazom slike na ekranu. 

Kompjutore je i mobove i puno lakse usporediti i odabrati a televizore koliko vidim puno teže.  Proizvodači dosta toga rastegnu sa televizorima tj ima ih previše pa je težak odabir.

Moji su kupili prije 3 mjeseca Quadro televizor, koji se pokazao puno bolji od samsunga kojeg sam imao, jer evo ima mogučnost snimanja programa, recimo stavite usb stick i samo pritisnete crvenu tipku na daljinskom. Negativna strana je to sto snima u nekom nepoznatom kodeku, sa puno googlanja nisam nikako uspio to pokrenuti na kompjutoru. Ja reicmo se ne žurim kupovinom tv jer cekam tehnologiju tj da bude bolji recimo htio bih neki koji ima android ili neki OS poput onog na kompu pa bi mogao imati više mogučnosti nego sto imaju ovi dummy televizori.  Mislio sam cekati do zime tj kraj godine pa onda kupujemneki koji ce biti tada bolji. 

Sto mislite o tome da se kupi monitor neki vrlo dobar tj najmanje 32inča i k tome raspberry pi i slozim si svoj tv, samo nisam to nikad radio tj neznam kako bi osposobio daljinski upravljač itd. Ja bi radje kupio takvo gotovo rješenje ako postoji tj hocu da se monitor pali zajedno sa tim računalom. 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice