Kupio sam JVC Smart TV koji ima ugradenu antenu i DVB T2 prijemnik ali mi ne zeli pronaci nijedan kanal, na svakoj frekvenciji nema ni jacine ni kvalitete signala.
Smart TV ne pronalazi kanale
- poruka: 8
- |
- čitano: 6.897
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji model? Pazi da ne pretražuješ kabelsku ili pak analognu televiziju...
Televizor s ugrađenom antenom? Za to još nikad nisam čuo...
Zbilja, promakla mi je "ugrađena" antena :D
TV sa ugrađenom antenom? E svašta ću još čuti...
Oprostite možda je mali ali imam Samsung smart tv (ne znam koji točno model) no problem mi je u Internetskom pregledniku. Naime kada idem na njuškalo.hr te kada otvorim neki oglas te idem listati fotografije, iste mi otvori na sekundu dvije, te odmah zatvori. Dok recimo na računalu mi fotografija stoji dok ne prijeđem na drugu. Pokušao sam kontaktirati i njuškalo te su rekli kako im stranica nije optimizirana za gledanje na pametnim televizorima. No mene zanima dali je možda netko od Vas imao sličan problem te kako ga je otklonio? Dal instalacijom drugog preglednika ili? (Te na koji način instalirati drugi preglednik s obzirom na to da nisam vidio da ima Google Play trgovina).
Hvala na svakoj inf
Nikako, ti preglednici na osnovnim smart tv-ima su predviđeni za neke osnovne stranice.
Ako baš želiš malo bolji preglednik i play store, radije gledaj uzeti kakav android tv box
Nikako, ti preglednici na osnovnim smart tv-ima su predviđeni za neke osnovne stranice.
Ako baš želiš malo bolji preglednik i play store, radije gledaj uzeti kakav android tv box
hvala