Smart TV ne pronalazi kanale

poruka: 8
|
čitano: 6.897
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Kupio sam JVC Smart TV koji ima ugradenu antenu i DVB T2 prijemnik ali mi ne zeli pronaci nijedan kanal, na svakoj frekvenciji nema ni jacine ni kvalitete signala.

0 0 hvala 0
17 godina

Koji model? Pazi da ne pretražuješ kabelsku ili pak analognu televiziju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Smart TV ne pronalazi kanale

Televizor s ugrađenom antenom? Za to još nikad nisam čuo... 

17 godina

Zbilja, promakla mi je "ugrađena" antena :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

TV sa ugrađenom antenom? E svašta ću još čuti...

0 0 hvala 0
14 godina

Oprostite možda je mali  ali imam Samsung smart tv (ne znam koji točno model) no problem mi je u Internetskom pregledniku. Naime kada idem na njuškalo.hr te kada otvorim neki oglas te idem listati fotografije, iste mi otvori na sekundu dvije, te odmah zatvori. Dok recimo na računalu mi fotografija stoji dok ne prijeđem na drugu. Pokušao sam kontaktirati i njuškalo te su rekli kako im stranica nije optimizirana za gledanje na pametnim televizorima. No mene zanima dali je možda netko od Vas imao sličan problem te kako ga je otklonio? Dal instalacijom drugog preglednika ili? (Te na koji način instalirati drugi preglednik s obzirom na to da nisam vidio da ima Google Play trgovina).

Hvala na svakoj inf

0 0 hvala 0
17 godina

Nikako, ti preglednici na osnovnim smart tv-ima su predviđeni za neke osnovne stranice.

Ako baš želiš malo bolji preglednik i play store, radije gledaj uzeti kakav android tv box

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Smart TV ne pronalazi kanale
tiki kaže...

Nikako, ti preglednici na osnovnim smart tv-ima su predviđeni za neke osnovne stranice.

Ako baš želiš malo bolji preglednik i play store, radije gledaj uzeti kakav android tv box

hvala 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice