Pozdrav, susjed mi ima Telefunken lcd televizor i nakon jutarnjeg paljenja mu je slika otišla u onu stvar... Sve je blijedo i malo se prelijevaju boje... prvo pomislim na kontrast i boju kad ono ništa - provjerim jel sve prikopčano kako spada - je. otvorim teletekst slika kristalno čista... zatvorim ga opet blijedo... pokrenem tvorničku instalaciji sve podesim od početka - ništa. Odgovor? Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
na tom linku nema nikakvog rješenja.
TV vozi u servis. Kvar je. Nije ni prvi a ni zadnji Telefunken sa takvim kvarom.
na tom linku nema nikakvog rješenja.
Kako nema,ja san navea kako san rijesija svoj problem jer san ima identican.Korisnik san Iskona i ima koji misec ista stvar znaci inace slika ili su smetnje ili je uopce nema,kada upalim teletekst slika odlicna i sasvim normalna.Mislija san ko zna sta je da ce tv ic na smetliste,i zovnem njihovu sluzbu za korisnike lipo dode njihov djelatnik prominija mi njihov prijemnik za drugi i kasnije sve super slika normalna nikakvih problema.Ako nije korisnik nikakvog operatera nego koristi samo normalnu antenu onda pojma neman u cemu je problem vjerovatno mora na servis.
tip nije reko da ima išta spojeno na TV.
a i ti si svoj problem mogo riješit isti dan da si taj Iskon spojio na bilo koji drugi TV.
tip nije reko da ima išta spojeno na TV.
a i ti si svoj problem mogo riješit isti dan da si taj Iskon spojio na bilo koji drugi TV.
E pa ja san postavija pitanje ako slucajno ima prijemnik da pokusa na taj nacin ako ne onda pojma neman.........moga san isti dan al nisan jer neman drugi tv nego iman jedan jedini stari crt od samsunga......a i da san spoija na neki drugi tv nije bilo do njega nego do prijemnika jer je on na kraju stvara te probleme.....ugl neda mi se sa nikim prepucavcat ja san predolzija jedan od nacina kako da prova rijesit i to je to od mene.LP