Razlike između DVI->HDMI adaptera, pinovi

poruka: 4
|
čitano: 3.109
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

koja je razlika između DVI-HDMI adaptera glede pinova...

trazim da si kupim taj adapter i vidim razliku u karakteristikama: 24+1 ili 24+5...zanima me koja je razlika tu...

adapter mi treba za spojiti graficku koja ima 2 DVI bijeli i žuti na full hd lcd koji ima HDMI ulaz znaci u graficku DVI-HDMI adapter i onda HDMI kablom do lcd-a... a bitno je da na taj nacin imam i zvuk, graficka je: ASUS ATI RADEON HD 3650 Silent AGP.

Matična: Asus P4-P800, Procesor: Intel P4 3.00GHz @ 3.60GHz, Graficka: Asus Ati Radeon HD 3650 512MB SILENT AGP @ 890/1400, HDD: 500GB+120GB WD, RAM: 2x1GB Dual-Channel DDR400 Kingston, Cooler: Zalman
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

sumnjam da graficka ima na sebi audio kontroler koji omogucije zvuk preko dvi-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Razlike između DVI->HDMI adaptera, pinovi

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=9e8eZvJtEtZcnKiD&templete=2

HDMI output support:
Built-in multi-channel 5.1 surround audio over DVI-HDMI Adaptor

kako sam skuzio, žuti DVI izlaz je za HDMI s zvukom...

Matična: Asus P4-P800, Procesor: Intel P4 3.00GHz @ 3.60GHz, Graficka: Asus Ati Radeon HD 3650 512MB SILENT AGP @ 890/1400, HDD: 500GB+120GB WD, RAM: 2x1GB Dual-Channel DDR400 Kingston, Cooler: Zalman
14 godina
neaktivan
Re: Razlike između DVI->HDMI adaptera, pinovi

bok imam pitanje jel mogu spojit ps3 na graficku karticu od kompa putem adaptera HDMI-DVI  i imat sliku na monitoru od kompjutora jel mi monitor ne podrzava ni HDMI ni DVI hvala unaprijed

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice