Imam sony kdl-26ex302 i imam jedan problem.On ima u sebi ugrađen digitalni prijemnik koji može nać samo programe hrt 1 i 2,rtl,nova tv tv4r i tv plus a programe poput rtl 2,doma tv,net tv i druge neće nać.Ponekad mi se sami od sebe ti programi pronađu ali nema slike.Imam i jedan stariji tv koji nema ugrađen prijamnik i na njemu se svi programi mogu gledat pa neznam stvarno koji je problem s ovim.Ako netko zna kako se to može popravit neka kaže.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bilo tko?
Poštovani,imam problem koji mi se počeo javljati na mom LCD SONY mod.KDL40W5500.Ničim izazvan,odnosno možda prstićima moje male kćerke počela
se pojavljivati na ekranu demo stranica,tj.demo mode.Program ide normalno a u rubovima ekrana vide se opcije odnosno mogućnosti koje moj LCD
posjeduje.Nisam baš neki tehnički freek,pa me zanima da li mi neko može pomoći tj.reći kako to ukloniti sa ekrana.
Poštovani,imam problem koji mi se počeo javljati na mom LCD SONY mod.KDL40W5500.Ničim izazvan,odnosno možda prstićima moje male kćerke počela
se pojavljivati na ekranu demo stranica,tj.demo mode.Program ide normalno a u rubovima ekrana vide se opcije odnosno mogućnosti koje moj LCD
posjeduje.Nisam baš neki tehnički freek,pa me zanima da li mi neko može pomoći tj.reći kako to ukloniti sa ekrana.
Drzi zajedno Vol+ i Vol- (na boku ili napred) oko 6-7 sec. Nakon ovoga TV se moze ugasiti (neki se modeli mogu ugasiti a neki ne)
Nemoj koristiti daljinski
Ej,hvala na pomoći,nije islo sa volumenima ali sam uspio dobiti natrag postavu držeći tipku HOME isto tak na bok.Pozdrav