Preporuka za sto jeftiniji LCD od <=82cm

poruka: 9
|
čitano: 7.504
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Gledao sam malo po bug.hr-u ali te karakteristike mi nista ne predstavljaju jer se bas i ne kuzim u LCD televizore.

Imam u dnevnom boravku LCD od 82cm koji je prije godinu dana kupljen za 3000kn marke LG i cisto sam zadovoljan sa njime.

Treba mi neki LCD pozeljan od 82cm, ali razmotrit cu i nesto sto je mozda malo manje, neznam kak ide po dijagonalama 16:9, ali neku sto je prije 82cm. Znaci ili da je medju jeftinijima ili da je omjer kvalitete i cijene jako dobar i molio bih vase misljenje, prednosti i nedostatci toga LCD-a.

Hvala,

LP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

toshibin regza 82 cm 16:9, 2800 kn .cisto ok.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

razmisli o lg 32le7500 za 4000kn vjerujem da je najbolja kupnja kaj se lcd-a 82cm tiče

Da sada idem kupvat tv odmah bi ga uzeo ali ovaj stari crt se još neda

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uh, uh malo mi je puno dati 3000kn, a kamoli 4000kn, hvala na prijedlogu, ali trazim sto jeftinije moguce.

Zadovoljava me i ovaj od 2999kn koji sam kupio prije godinu i mjesec dana, pa bas nemam u planu tako puno dati. Znaci samo prijedlozi do nekih maximum 3000kn. Nesto gledam po ovim trgovinicama pa javim za vase misljenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Preporuka za sto jeftiniji LCD od <=82cm

LG 32LD465 od 2800 kn.

Nema boljeg za te pare, pogledaj na www.nabava.net, imaš nekoliko web shopova i fizičkih dućana, pa biraj.

Prodajem zjake...povoljno!
15 godina
neaktivan

Koliko zavisi dinamicki kontrast? Koja je razlika izmedju 1000:1, 10000:1, 100000:1 ? Nasao sam super jefitini TV, sve sta treba imati, ali muci me to sto ima kontrast 1000:1, bude mi nesto smetalo, jer gledanje filmova na Notebooku mi ne stvara nikakav problem, mada neznam koliki je tu omjer. Znam da je to nesto na principu smanjivanja osvjetljenja TV-a prilikom mračnijih scena da se vjerodostojno prikaze crna boja, ali dali ce se jako primjetit razlika izmedju moga LCD-a koji mislim da ima 10k:1 i ovog od 1k:1 ?

EDIT: Ma nista od toga. Kada sam vidio kako je to ubitacno malo odustao sam. Pa prije mi je bio dovoljan televizor od 55cm (ili tak nesto -cm+), a sad mi i od 82 izgleda premalo. Mislim da cu bolje se zrtvovat i uzet nesto vece... :S

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 13:09 (avantgard).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ponuda LCD televizora na akciji u trgovačkim centrima pa ćeš možda naći nešto što ti je zanimljivo i prihvatljivo po cijeni!

http://www.niskecijene.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja sam kupio LG 32LD465 o prezadovoljan sam. Sa USB cita sve pa i mkv a i kvalitetom slike sam zadovoljan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo najpovoljniji ali je sa MPEG2 tunerom, a MPEG4 bi trebao doći kroz dvije godine.
Za 300 kn više sličan model ali  ima MPEG4 što ti je po meni dosta bitno!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice