Jel mi možete preporučiti neki LCD TV od 32" i da može čitati filmove sa USB-a. Bilo bi lijepo da obavijestite uz to ako znate gdje je nekakva akcija, tj. jako snižena cijena. Hvala unaprijed!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš LG led model 32le3300 za 2.999kn (inače 3.599kn)...usb radi provjereno kao i titlovi.
4xhdmi,1xusb,1xscart....dvb/t mpeg-4 jasno :) Kontrast 1 000 000:1
Odličan model...hd ready ali to ti fakat nije bitno osim ako bi ga spajao na komp.
Ako tražiš nešto jeftinije, ima telefunken lcd 32x740lu sa 2xusb, čita i mkv formate. Cijena mu je 1.999kn (inače 2.399kn).
Ima i mpeg-4 prijamnik. Kontrast mu je 100 000:1 (barem onaj dinamički). Jedina mana mu je 1god. garancije.
I da, nije to više original telefunken, sad je quadrov...elektronika je ista unutra, daljinski im rade međusobno ;)
Evo kupio sam ipak ovaj: http://www.lg.com/hr/tv-audio-video/televizori/LG-lcd-tv-32LD320.jsp
Stvarno sam zadovoljan, ima lijep dizajn i dobru sliku a USB sam bez ikakvih problema za 1 minutu otključao te se sada može preko njega sve reproducirati.
Uz to bio je na akciji za 2299 kn u "Alles elektrocentar" Požega, redovna cijena je bila 2799 kn.