Jel to sto posto sigurno jer ako je odoh ja danas u elipsa ...a možda i narucin priko interneta
Kada sam neki dan gledao nove Philipsove LCD-ove primjetila se ogromna razlika u glatkoći prikaza od serije 3 do serije 8... Provjeri prvo u dućanu jeli serija 4 dorasla tvojim zahtjevima...
Ma nema problema za glatkoču prikaza nego me muči ovaj 3d ... piše da je 3d igranje ..pa da li je to onj 3d kao i u kniu uopalim 3d film stavim naocale i uživam u3d ili je to neko sr*** samo za igrice
serija 3 tj model pfl3507 ima 50 hz i glatkoća prikaza je nula bodova jel slika trza za poludit dok serija 4 pa nadalje ima 200 hz i više i pokreti su super glatki,,,,
čak u specifikacijama piše da serija 3 ima 100 hz to piše i na kutiji al nema pa pripazite tražite od prodavača da vam demonstrira tv u dućanu...znači najbitnije je da nema 50hz od 100hz pa na dalje sve je ok ;)
sto se philipsa tice,isprobao sam gotovo sve serije,i mogu rec da ispod 5ice se neide nikako,a ako je moguce i jos vise,jer 3 i 4 serija na papiru izgleda super al slika je jako losa
dok,serija 8 koju imam ima odlicnu sliku,ambilight je dosta fora kada navecer gledas tv,i tesko bi sada bilo prec na slabiji tv
Šiloman: Vjerovatno misliš na starije modele,ovo što ja govorim je iz iskustva i serija 4 je vrhunski televizor točnije pfl 4307,model star nekih 2 mjeseca...ti vjerovatno misliš na starije modele Philipsa i tu se slažem s tobom tek od serije 5 pa nadalje su bile ok,dok su sad stvari malo drugačije!!!
Ambilight ti sad ima i serija 6 ;)
Što je sa 3D om što mi je najvažnje??
Prema ovom linku (http://download.p4c.philips.com/files/4/42pfl4307h_12/42pfl4307h_12_pss_aen.pdf) ima pasivni 3D, što znači da si miran po tom pitanju, nabiješ naočale na nos i staviš bilo kakav 3D materijal...
Šiloman: Vjerovatno misliš na starije modele,ovo što ja govorim je iz iskustva i serija 4 je vrhunski televizor točnije pfl 4307,model star nekih 2 mjeseca...ti vjerovatno misliš na starije modele Philipsa i tu se slažem s tobom tek od serije 5 pa nadalje su bile ok,dok su sad stvari malo drugačije!!!
znam da ima ambilight i seriaj 6
al probao sam seriju 4 prije 3 mjeseca,neznam koji model tocno
i to je nebo i zemlja napsram 8
reko bi da tu ima boljih ulaganja kod drugih proizvodaca,al sve od 6 na dalje su vrhunski televizori sa odlicnom slikom
Prema ovom linku (http://download.p4c.philips.com/files/4/42pfl4307h_12/42pfl4307h_12_pss_aen.pdf) ima pasivni 3D, što znači da si miran po tom pitanju, nabiješ naočale na nos i staviš bilo kakav 3D materijal...
E to se traži .puno hvala
Šilo hvala i na tvojim savjetima ali sada cu jos svevidit u elipsa pozdrav
EDIT: kada ja pokrenem taj video u 3d-u da li je to nešto ovako
Mislim ne... jer cijena mu je 3000 kn imam jos 2000 kn na raspolaganju...i ciljam na philips ...
Mislim a oce li iamti crvene i plave nijense kao i ovaj tj ocu li ja npr moci gledati sa ocalama normalno a neko kraj mene bez ... ??
Mislim a oce li iamti crvene i plave nijense kao i ovaj tj ocu li ja npr moci gledati sa ocalama normalno a neko kraj mene bez ... ??
Normalni 3d film na normalnom 3d tv-u, neće biti u crvenim i plavim nijansama kao ovdje, nego obje slike (za lijevo i desno oko) imaju sve boje. Bez naočala, slika ne šteti vidu niti išta, ali je jednostavno premutna za gledati. No, ako netko baš ne voli 3d, uz neke tvje se već dobiju naočale koje propuste samo 2d sliku, a za dosta njih se mogu dokupiti. Panasonicove naočale imaju prekidač za 2d ili 3d.
znam da ima ambilight i seriaj 6
al probao sam seriju 4 prije 3 mjeseca,neznam koji model tocno
i to je nebo i zemlja napsram 8
reko bi da tu ima boljih ulaganja kod drugih proizvodaca,al sve od 6 na dalje su vrhunski televizori sa odlicnom slikom
naravno da je razlika između 4-ke i 8-ice vidljiva al 42pfl4307 je 5000 kn a 8-ica bar deset somova,u klasi nekih 5000kn Philips ih pere sve vjeruj mi ;)
Posto danas idem u split mislim se da ipak uzmem ovu
http://www.technomarket.hr/products/09110866/philips-37pfl7606h-12
ista cijena,specifikacije bolje jedino je malo manja a meni to ne smeta
bolja je što se tiče slike pixel precise procesor slike dok 4-ka ima pixel plus,usb ti btw ne čita titlove kod ove stare 7-ice ;)
wtf .... usr*** philips na svakon televiziji imaju neku jeb*** manu ...pi*** im materina ... pa što mi onda savjetuješ ..
Izgleda da cu morat nabavit program za ljepljenje titlova za film i to je to jer koliko sam gleda nemam velikog izbora za tu cijenu i mogučnost i..
bolja je što se tiče slike pixel precise procesor slike dok 4-ka ima pixel plus,usb ti btw ne čita titlove kod ove stare 7-ice ;)
Samo sekundu sad sam malo bolje pročitao ..pa ali pixel plus i pixel precise nije jednete isto samo šta je ovo precise malo bolje tj poboljšajnje od ovog piksel plusa
Samo sekundu sad sam malo bolje pročitao ..pa ali pixel plus i pixel precise nije jednete isto samo šta je ovo precise malo bolje tj poboljšajnje od ovog piksel plusa