Pozdrav,
imam problema sa dotičnom televizijom jer ne mogu gledati filmove sa PC-a na njoj normalno. Naime, ima naviku iz sebi poznatog razloga isključit se sa streamanja sadržaja. Nakon cca 30 min kaže da nema servera i da ga uključim. Televiziju moram ponovno uključiti da bi opet našla server i sve ispočetka. Problem je jer nisam našao server koji transkodira sadržaj filma sa titlovima a da ima opciju ubrzavanja. (inače moram opet gledat istih pola sata koje sam već odgledao).. Ima servera na kojima mogu ubrzavati ali ti ne transkodiraju sadržaj (samo stream) tako da nemaju titlove. Sa TV-om sa po forumima gledao i ispada da nema riješenja a i sve što su rekli da se proba sam već pokušao (static IP, izravno spajanje TV-a i PC-a mrežnim kabelom (ne želim HDMI jer mi je PC u sobi a TV u dnevnom pa ne bi mogao na miru koristiti daljinski bez da moram svaki put ići u sobu..), imam najnoviji firmware) i nemam pojma što napraviti.. Čuo sam se sa Philips podrškom i rekli su da će se javiti i nisu, prošlo već neko vrijeme.. a tada nisu znali što sugerirat.. Imao sam i media playere koji nisu imali takvih problema.. Imate vi kakvu sugestiju?