Philips 32PFL6007K

poruka: 2
|
čitano: 871
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Philips 32PFL6007K

Ovak, kupio sam Philips 32PFL6007K i spojio ga kao monitor na računalo Moj PC u zamjenu za Samsung SyncMaster 2233BW. E sad imam nekoliko problema.

1. Ima slike, ali na TV-u mi se pojavljuje upozorenje da je HDMI kabel neispravan tj. da je duži od 5m, (dugačak je 3m verzija 1.4, slika u privitku) i kod postavljanja rezolucije na Full HD mi ne želi primit rezoluciju, jedino ako je 3D uključen onda radi inače dobim ovo "Video Format nije podržan."

2. Odaziv miša i tipkovnice je užasan, sve usporeno i kasni.

3. Fale mi dijelovi ekrana, tj. kutevi, sve je nekamo pomaknuto tak da se dio uopće ne vidi, to sam nekak donekle riješio u nVidia Control Panelu sa Overrideom.

4. Slika nije uopće čista, znači slova nisu kao na monitoru, nego nekakva kao da imaju kockice i malo mutna

5. Svjetlina ekrana se mijenja, znači otvorim My Computer i automatski se svjetlina pojača, čim stisnem Close, padne i sve je tamno, kak to složit da bude normalno tj. stalno jednako?

Mislio sam da će ipak biti bolja slika nego na Samsungu, al izgleda da nije...

Možda bi tu sliku još i uspio dobit po cijelom ekranu da postoji Auto Balance tipka, kojeg imam na Samsungu

Ako ko ima kakav savjet nek napiše. Sutra jedino mogu isprobat drugi HDMI kabel

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Philips 32PFL6007K

Ok, vidim da baš nema nekog ko bi znao riješit koji od problema, no dobro 1. sam riješio s manjim HDMI kablom. E sad, zanima me kak uštelati da imam Clone monitora i TV-a, ali sa različitim rezama, znači da vidim istu sliku i na TV-u i na monitoru u isto vrijeme, s tim da mi je monitor 1680x1050, a TV 1920x1080?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice