Philiphs 4300 series problem

poruka: 2
|
čitano: 1.315
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Philiphs 4300 series problem

Evo vidim da po forumu su stalno neki problemi s philipsovim televizijama pa i ja imam jedan :).Dakle televiziju upalim mogu čačkat po postavkama i ostalo,ali ne može učitat sliku s hdmi ulaza u koji mi je uštekan Max-TV ili sa scarta gdje je priključen DVD.Ja kliknem na hdmi ulaza taj i taj al nema slike samo crni ekran.Također neće više ni da reproducira stvari s samrt tv-a npr youtube videa ili slične stvari.Molim vas pomozite!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Philiphs 4300 series problem
tigar2 kaže...

Evo vidim da po forumu su stalno neki problemi s philipsovim televizijama pa i ja imam jedan :).Dakle televiziju upalim mogu čačkat po postavkama i ostalo,ali ne može učitat sliku s hdmi ulaza u koji mi je uštekan Max-TV ili sa scarta gdje je priključen DVD.Ja kliknem na hdmi ulaza taj i taj al nema slike samo crni ekran.Također neće više ni da reproducira stvari s samrt tv-a npr youtube videa ili slične stvari.Molim vas pomozite!!!

Nisu problemi sa Philipsom koliko sa tom baksuznom serijom 4xxx, vidim po stranim forumima ljudi kukaju na njih, jedino rjesenje zamjena, ili jos bolje doplata za jaci model.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice