PC na Plazmu

poruka: 13
|
čitano: 3.874
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
PC na Plazmu pomoć

Prvo pozdrav sima.

Imam jedan mali problem. Skinija sam film avatar 1080p i kad ga pokrenem na kompu i gledam na tv sve super radi, slika nevjerovatna i sve savršeno klizi međutim kad skinem titlove za film i kad idem gledat sa njima zapinje mi slika, radi 1 min pa neki trzaji od 5,6 sekundi i tako stalno, maknem titlove super sve radi. Dok neke druge filmove pokrenem sa titlom sve odlično radi, ali avatar i jos neki crtani zapinju sa titlom. Mislija sam da je problem do filma ali skinija sam još 3 verzije i na svima opet isto.

Ako može ko pomoć da riješim taj porblem.

Program za gledanje: Bs player

Grafička kartica : NVIDIA GeForce GTX 460

Procesor: Intel Core i3

Tv plazma PANASONIC TX-P42U10E

0 0 hvala 0
15 godina
Re: PC na Plazmu pomoć

Znači, sve isto, samo titlove ubaciš i šteka?

Probaj drugi player. Preporučam Media Player Classic - Home Cinema.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
PC na Plazmu

da skinija sam sve 4 verzije jer sam mislija da je problem do filma to jest verzije ali uvijek isto na sva 4 dok ostali rade normalno npr. clash of the titans, rio, kung fu panda 2 itd. Ali zanimljivo bez titlova sve klizi savršeno kad stavim titl šteka, čak jedna verzija ima ugrađen titl i ona šteka odma.

probat ču sad odma taj player.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PC na Plazmu

Izgleda da je pomoglo puno hvala sad sve radi normalno ako bude kakvih trzanja javim se i nadam se da će ovo pomoć i drugima.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PC na Plazmu

ljudi pomagajte,mučim se već mjesec dana....naime,spojio sam pc sa plazmom i kako sam čuo da to baš i ne preporučuju!tako sam razočaran sa kvalitetom slike,kada upalim bilo koji preglednik ili explorer slika jednosatvno potamni,dok gledam neki film super je,ali neka nešto prčkam na netu ili u windowsima toliko je tamno da mi dođe..sve opcije u power planu sam probao ali jednostavno ne ide.inače koristim windows 7 home premium!!!hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
Re: PC na Plazmu

Plazma i statična slika sučelja nejdu nikako. Isključivo video sadržaji i to je to što se plazme tiče.

14 godina
neaktivan

hvala na odgovoru,znači bacio sam novce,ali baš sam je zbog toga uzeo da ju spojim sa pc-om

17 godina
ftomas10 kaže...

hvala na odgovoru,znači bacio sam novce,ali baš sam je zbog toga uzeo da ju spojim sa pc-om

Ma nisi bacio novce, plazma će ti biti super dok igraš igre ili gledaš filmove.

Jedino ona ima zaštitu od burn in-a zato ti potamni na bijelim statičnim prozorima na pc-u.

dakle nije za čitanje teksta ni tipkanje ovako na forumu. Ako si ju za to uzeo, trbao si prije

pitati ovdje za savjet. Inače, lako ju zamijeniš za nečiji lcd ;)

15 godina
ftomas10 kaže...

Nisi. Za filmove su plazme dušu dale. Ne vidim zašto bi je koristio za išta drugo. Za ostale aktivnosti, postoji monitor..;)

15 godina
PC na Plazmu

A gle pa nećeš vald  bit u browseru na plazmi?

Igrat igre i gledat filmove možeš bez beda. Jedino malo pripazit na statične slike da ti ne stoje predugo. Novije i bolje plazme imaju riješenje i za to.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
PC na Plazmu

puno hvala svima,koristim ga kao monitor jer drugi nemam bio je na akciji i ja se zaletao..........za iste novce je bio lcd,ali eto slika mi je bila ljepša!idem ga dati u oglas.......u pitanju je:

Premium Full HD plasma TV MPEG4 Panasonic TX-P42UX30E

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 22:43 (ftomas10).

0 0 hvala 0
15 godina
Steta. Filmovi i igre su uzivancija na toj plazmi...
17 godina
PC na Plazmu

Ma jasno. Makar najmanji vulgaris lcd od 15" za surfanje i tekst, ili čak i dobro očuvan crt

bit će ok. A ostalo, plazma daje najbliži prikaz "analogiji" od trinitrona, na naravno daleko

većoj rezoluciji, površini i manjim dubinskim gabaritima.

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice