Pc na lcd

poruka: 8
|
čitano: 1.847
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pc na lcd pomoooc..

ovako, isfrustriran sam jednim problemom do ruba granice bacanja svega skupa u pi..u materinu s devetog kata. sinoc smo prijatelj i ja isli kupit DVI _ HDMI kabel za spojit moje smece od kompa na Panasonicov lcd od 106 cm radi gledanja filmova. inace graficka je 512 mb ATi 3800 HD . rezolucija na kompu je 1440x900. i sad isprve smo isli skroz laicki spojit sve, znaci iscupali kabal od monitora iz kutije, ustekali dvi i hdmi u lcd. upalili komp, upalili telku i sve stima ludnica.  moga sam i gledat telku dok komp radi samo bi prebaciva sa AV1 na HDMI 1 prikljucke preko daljinskog. ali danas je pocelo sranje, isteka sam kabel i sekund radia nesto na monitoru, no kad sam maloprije opet isteko monitor i ponovio sinocnji postupak za spajanje na lcd, nikom nista, zjapi crna slika. i tako vec sat vremena cupam kosu, palim gasim, istekavam ustekavam, probavam sve zive utore itd. molim nekoga za pomoc jer cu izgorit od zivaca. hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pc na lcd

provjeri da ti se nije u ati catalyst iskljucila mogucnost dupliciranja ekrana

to bi ti trebalo biti negdje u ati catalyst pod "display manager"!

isto tako prepoznaju li ti windowsi drugi monitor

ako si na win7 onda desni klik na radnu povrsinu i na screen resolution, tamo bi ti trebala biti prikazana 2 monitora, ako nisu probaj stisnut na "detect"

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Pc na lcd

a koristim win xp pro, al ne kuzim zasto mi je bitno dupliciranje ekrana ako ja istekam monitor i ustekam samo lcd, ma najgore je to sto sam ga samo spojio bzvze i odma je radilo a sad nakon sat vremena sta je bilo istekano ne radi. trazio sam da nije mozda neka opcija na telki za ukljucit al stvarno nije. znaci trebam procackat po kompu..

15 godina
Pc na lcd

ako ta tvoja graf graficka ima 2 dvi probaj istovremeno ustekat monitor i lcd...

tako ces lakse moci mjenjati postavke u amd catalyst-u i samim win..

na win xp desnim klikom na desktop, odaberi properties.. zatim odaberi tab settings i tamo provjeri prepoznaje li ti racunalo taj lcd

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

probao sam, i sad ne detektira ga izricito ali sam isao stavit taj drugi "monitor" da bude primary i onda mi je na monitoru od kompa ostala samo prazna radna povrsina jer je njega svrstalo pod extended monitor a lcd pod primary, međutim na lcd je jos uvijek mrak, nema slike od kompa.. kabel mi je ustekan u HDMI 1 na lcd u a imam jos opcije AV 1/S, AV 2, COMPONENT, HDMI 1, HDMI 2, TV

e sad sve sam ja to procacko al nema pomoci, sta da radim???   :(

15 godina
Pc na lcd

moze biti da je problem u kablu ili je na televiziji nesto poremetito..

ako jos uvjek nevidis nista na monitoru.. zamjeni izlaze iz graficke (tamo gdje je bio ustekan monitor ustekaj lcd, a gdje je bio ustekan lcd, ustekaj monitor)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

probano, ali nista, i kad ustekam telku monitor mi se momentalno ugasi, cim istekam monitor se opet upali.. ajme toliko sam se nazivcira da sam si zivot skratio bar 2 godine

15 godina
neznalica90 kaže...

probano, ali nista, i kad ustekam telku monitor mi se momentalno ugasi, cim istekam monitor se opet upali.. ajme toliko sam se nazivcira da sam si zivot skratio bar 2 godine

Ne znam koji TV točno imaš, ali možda treba na TV-u podesiti opcije za taj HDMI port (moj ima opcije PC, DVI PC, DVI dveices, itd.).

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice