Panasonic TX-L32E30E

poruka: 6
|
čitano: 4.100
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Panasonic TX-L32E30E

dvoumim se između kupnje novog lcd televizora, 32" mora biti, full hd, led, e sad u detalje:

ponajviše me zanima ovaj IPS alpha panel koji se spominje, dali navedeni tv ima dobar panel? od par ljudi sam čuo kako je to dobro panasonic složio...ulažem neke novce, nebi kupio baš dno dna, al naravno i ne najskuplje iako bih mogao uzeti 3d tv al pošto sam stavio na papir za i protiv ispalo je da mi 3d netreba...razumijem ja da tv nemože izvuć previše iz SD signala, ali tu i tamo kad bi bacio HD sadržaj dal bi ovaj panasonic lijepo to prikazao?

iskreno gledao sam LG telke, al me vjerujem zapanio samo marketing njihov...rađe bi na kvalitetnu sliku...pa molim pomoć od nekog tko se kuži u ove stvari

za kraj, kojim putem je moguće pustiti hd film na tom televizoru, usb, bluray player ili kako?

unaprijed hvala

http://www.notebook.hr/product_info.php?products_id=0238395

samo krupno, ništa sitniš

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Panasonic TX-L32E30E

tv kupljen, može lokot na ovo...hvala na ne savjetima

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 20:06 (oly570).
16 godina
Panasonic TX-L32E30E

Evo i ja isto postao vlasnik gore navedonog televizora i mogu reć da sam zadovoljan...

Jedino me razočaralo što ne podržava titlove, a i snimanje tv programa na stick ne šljaka (il ja ne kužim kako se to radi?).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
z0le kaže...

Evo i ja isto postao vlasnik gore navedonog televizora i mogu reć da sam zadovoljan...

Jedino me razočaralo što ne podržava titlove, a i snimanje tv programa na stick ne šljaka (il ja ne kužim kako se to radi?).

Ovo sa snimanjem ti mora biti najmanje 160 gb prostora na vanskom hardu (ili sticku ) sa bi radilo.Malo stupidno ali kaj možeš...

14 godina
neaktivan

titlovi rade meni bez problema..neka se film zove npr Gladiator.avi, titl ti mora biti istog naziva Gladiator.srt (.srt obavezno) taj jedino čita...od hrv znakova radi č,ć jedino...tako da je poželjno tekst iz datoteke sa titlovima  copy/paste u word, zatim ctrl+f >zamijeni sa > upišeš da nađe sve sa slovom Š a odmah ispod toga s čime da zamjeni staviš S, zatim zamjeni sve, u tom prozoru ponoviš za č,ć,š,đ,ž >c,c,s,d ili dj,z, označiš cijeli tekst u wordu, kopiraš ga i zaljepiš nazad u fajl sa titlovima (notepad datoteka) spremi u notepadu to i uživaš...fercera sve redom...

exfat formatiraš stick ili hdd ako je veći od 4gb...ja imam od 120gb hdd externi,particije: nekih 40gb ex fat za telku, ostatak ntfs za komp...ne mogu se požaliti na to..snimanje me ne zanima..kad je jadne kvalitete sd signal naš

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 20:15 (oly570).
12 godina
neaktivan
Panasonic TX-L32E30E

Kako mogu video download-an sa interneta u Windows media player na USB-stick, gledati na panasonic TX-L32E30E ?, malo sam stariji pa mi ove stvari malo štekaju,

hvala!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice