Lg32Lk430 Odlučio sam se za ovaj lcd. Dali ga netko ima i kako je njime zadovoljan?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozda je samo meni ali,kupio sam taj tv samo Lg42lk430 i imao sam problema sa dtv tunerom
,stalno je gubio signal i kockala se slika,probao na vise antena i sve,vratio tv za tjedan dana i i kupio Lg42lk450 koji radi je--no bez greske,super slika i hvata vise programa nego taj,eto ako ti to pomaze ,ponavljam mozda se to samo meni dogodilo,pozdrav
Mozda je samo meni ali,kupio sam taj tv samo Lg42lk430 i imao sam problema sa dtv tunerom
,stalno je gubio signal i kockala se slika,probao na vise antena i sve,vratio tv za tjedan dana i i kupio Lg42lk450 koji radi je--no bez greske,super slika i hvata vise programa nego taj,eto ako ti to pomaze ,ponavljam mozda se to samo meni dogodilo,pozdrav
Ima i 450 u trgovini ,skuplji je 200 kuna,neznam zašto jer u papirima ima potpuno iste karakteristike,pa sam mislio ušparat 200 kuna.
I nače je 430 2500 kuna. Sad baš neznam...
ja bih isao odmah na 450 da nemas brige,jer je u mom slucaju razlika bila JAAAAAKO velika,pozdrav