LCD televizor

poruka: 8
|
čitano: 2.021
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
LCD televizor

Pozdrav svima, 

danas sam kupio Panasonic TX-L32E3E i poprilicno sam zadovoljan.

Jedina briga mi je oko slike.Da li je onako zrnata slika normalna jer kako sam vidio u trgovini je prespojena na HD prijamnik i bila je super.

Zanima me koliko je razlika između HD ready i full HD-a.Da li je ta amo reci zrnata slika normalna kad se gleda s krace udaljenosti zbog male rezolucije signala kojeg mi trenutno imamo na raspolaganju u Lijepoj Nasoj.

I moze li se kupiti nekakav HD uređaj da se poboljsa postojeca kvaliteta slike?

Hvala.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LCD televizor

Ako je SD signal, tj. domaći tv program u pitanju onda je slika takva kakva je, eventualno je malo popravi nativni 4:3 format slike. Na 32" razlika između HD ready i full HD se ne vidi sa normalne udaljenosti gledanja za tu dijagonalu. Razlika između HD signala koji se pušta u trgovinama i običnog SD tv programa je ogromna, nažalost.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: LCD televizor
A reci mi postoji li kakav HD uređaj za bolji signal onako kao u trgovinama ili se još moramo strpiti do dolaska HD signala?
14 godina
protjeran
LCD televizor

e pa prika, kad na TVu ide full HD signal (BD ili neki BD rip) onda je slika onakva kakva bi trebala i biti, no ako si ti očekivao da ćeš gledajuć RTL i Novu imat takvu sliku onda te netko gadno nasanjkao {#}....

nije bez veze u tim centrima stavljen neki DEMO jer se samo tako može vidjet kvaliteta panela, a ne kao što neki misle da se kvaliteta očituje prema prikazu SD signala. to što smo mi u HR toliko zaostali pa nemamo HD signal, nije briga proizvođača..

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da na MaxTV-u, Bnetu, H1, Iskon-u imaš HD pakete sa 10-15 HD programa ( Nova TV, History, NG, SportKlub itd. ) , a do kraja godine će broj tih programa sigurno još narast. Tako da situacija nije baš tako crna.

Loša stvar je što jedan HRT nećemo gledat u HD-u narednih 2-3 godine tj. nećemo ga gledat niti u 16:9 , a kamoli HD-u, no to je već druga tema. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
14 godina
protjeran
Leglo kaže...

Loša stvar je što jedan HRT nećemo gledat u HD-u narednih 2-3 godine tj. nećemo ga gledat niti u 16:9 , a kamoli HD-u, no to je već druga tema. 

meni ne smeta, ioanko mi je HTV neusporedivo bolji od ostalih, a što i da gledam u FULL HDu na Novoj i  RTLu??? Onog pederka Modnog mačića ili tračeve iz Srbije u Red Tepihu na novoj????

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
15 godina
neaktivan

Meni je ipak stupido da plaćam 80kn mjesečno HRT pretplatu i gledam Euro u 4:3 , dok cijeli svijet prenosi Euro u 16:9 i HD-u. ;)

In the end there will be only ( c )haoss ...
16 godina
neaktivan

Evo trazio sam bilo koju temu da ne otvaram svoju - Dakle trebam preporuku televizora, do nekih 4000 kn, ali mora biti Elipso ( Tamo imam još popusta na to ) . Najvise ce biti koristen za gledanje HD filmova .. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice