LCD ili PLAZMA 5000 kn 107 cm ??

poruka: 52
|
čitano: 12.263
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: LCD ili PLAZMA 5000 kn 107 cm ??
Kako ne bi postojao? PDP znaci Plasma Display Panel.
17 godina
neaktivan

LG 42PJ550

hgspot 4400 kn - 10% na stari crt (ne mora biti ispravan), 3960 kn - best buy..

Kupio ju prije tjedan dana i i više nego zadovoljan..  definitivno preporuka.. na usb možeš spojiti usb stick/hdd i gledati filmove, subtitlovi rade bez problema sa hr znakovima..  istina je da ima refleksije po danu, ali to je kod svih plazmi koje nemaju ar filter.. međutim, slika definitivno bolja od lcd-a..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
ne postoji pdp tv...

pretpostavljam da je to nesto kao panj neopdp plazma.

meni je lg uvijek bio nekako shrot... pa...

evo dok sam čekao da trgovac nazove zg i pita za pan ..snimio sam lg od 127 cm,,,,skuplji je 1000 kn ......

14 godina
neaktivan
8ax kaže...
ne postoji pdp tv...

evo dok sam čekao da trgovac nazove zg i pita za pan ..snimio sam lg od 127 cm,,,,skuplji je 1000 kn ......

14 godina
neaktivan
8ax kaže...
ne postoji pdp tv...

pa postoji taj tevej....

15 godina
neaktivan
Balkanman kaže...

Danas sam ponosno krenuo da provučem karticu i odvedem doma(sisak) svoj pan s20e....dođem u tehno maKs vele da nemaju odem u još neke dvije trgovine i tamo vele isto ..nema ........zovu zg i tamo nema .... wtf?!?!!?  sada moram za zg ili da naručim online ...šta preporučujete .....? hvala .,...,.,,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.

Nemoj odustati od panija,sačekaj možda je trenutno nestašica jer je bila velika navala na baš taj model,ako ne dođu kroz tjedan dana naruči online.

Ova preporuka od kolege "ferovca1" isto stoji kao opcija,ili taj LG što si vidio,neznam ja bih pričekao panija ali odluka je tvoja,makar 127cm lijepo zvuči.

16 godina
sori. fakat nisam znao ovo za pdp.
MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
17 godina
neaktivan
Balkanman kaže...

kani se LG plazmi, eventulano neki Samsugng viših serija gledaj i to je to. Moćda najbolje bi bilo da se strpiš sa kupnjom ako nije hitno, kroz mjsec-dva dana svi novi modeli pa i nasljednik S20 koji će se zvati S30 će biti tu i naravno sa još boljom slikom. Evo baš je HD Televizija danas primila prvu Panaonic plazmu u 2011. na testiranje, znači novi model C3.

www.fotografiranje-vjencanja-split.com
17 godina
neaktivan

3 tjedna sam se zafrkavao sa proučavanjem modela, kako online, tako i offline po lokalnim centrima.. zaključak je, kojeg god uzmeš u rasponu od 3.5 do 5k, nećeš promašiti, svi oni imaju za i protiv, ali generalno su tu negdje.. jedino samsung c450 zaobiđi, navodno zuji..

prvo sam bio 100% uvjeren da ću uzeti panasonic full hd model, ali nakon proučene materije, nije vrijedno tih 1000 do 1500 kn extra na hd ready, osim ako ideš na 50" i više.. 

sa panasonica sam prešao na lg baš zbog mogućnosti reprodukcije multimedije preko usb-a, a i poklopilo se dodatnih 10% popusta.. iskreno, i dizajn je ljepši nego od x20..

a što se tiče pručavanja slike po centrima, mislim da to nema nekog smisla.. 

14 godina
neaktivan
Bara kaže...
Balkanman kaže...

kani se LG plazmi, eventulano neki Samsugng viših serija gledaj i to je to. Moćda najbolje bi bilo da se strpiš sa kupnjom ako nije hitno, kroz mjsec-dva dana svi novi modeli pa i nasljednik S20 koji će se zvati S30 će biti tu i naravno sa još boljom slikom. Evo baš je HD Televizija danas primila prvu Panaonic plazmu u 2011. na testiranje, znači novi model C3.

Hm da se strpim..ma gorim od želje ....gadi mi se više 55cm s katodom :))    .,.,.,.ali koliko će koštati taj novi panasonic (5000 smoića kani dati najviše )

17 godina
neaktivan

ako si zapeo za panasonic, uzmi s20..

14 godina
neaktivan

Sad mi je frend javio da se taj model ne proizvodi više ...mogu ga pokušati naći možda ga netko ima još na lageru. evo saada svima šaljem emajlirano s upitom.

Ako ga nema koji onda preporučujete za tu cijenu ....5000 kn ?!!?!! 

Full hd plasma tv MPEG4 Panasonic TX-P42G20E ...sada je 7000 kn malo mi je to tu mač.....šta mislite hoće li pasti na 5000??{#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Balkanman kaže...

Sad mi je frend javio da se taj model ne proizvodi više ...mogu ga pokušati naći možda ga netko ima još na lageru. evo saada svima šaljem emajlirano s upitom.

Full hd plasma tv MPEG4 Panasonic TX-P42G20E ...sada je 7000 kn malo mi je to tu mač.....šta mislite hoće li pasti na 5000??{#}

Neće, to su sve modeli za 2010., na Valentinovo u Londonu predstavljanje novih modela, umjesto S20 i G20 dolaze vjerojatno S30 te ST30 i GT30 kao 3D modeli, klasičnoga G30 čini se neće biti.

14 godina
neaktivan
Bara kaže...
Balkanman kaže...

Neće, to su sve modeli za 2010., na Valentinovo u Londonu predstavljanje novih modela, umjesto S20 i G20 dolaze vjerojatno S30 te ST30 i GT30 kao 3D modeli, klasičnoga G30 čini se neće biti.

a šta misliš ili znaš dali bi cijana novogo tj nasljednik s20...s30 košta isto koliko stari model ?

i koliko nakon predstavljanja u londonu dolazi u RH?

PA da se strpim :p

17 godina
neaktivan

Ne bih nagađao o cijenama, samo znam da će dobavljivost novih modela te toče specifikacije biti poznate 14. ovoga mjeseca. Ako je suditi po specifikacijama ovoga dno dna modela što je C3E onda nas mngogo toga dobroga čeka od novih modela, još ako se taj C3E pokaže i ne testu dobar tj- bolji nego lanjski X20E to će bit super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

LG 42lf4500 led

srco
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
srco1978 kaže...

LG 42lf4500 led

di me nađe s ledoom

14 godina
neaktivan

Uvijek PLAZMA do te dijagonale.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kako se briše tema koju započmeš

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Balkanman kaže...

kako se briše tema koju započmeš

Nikako osim da stisneš 'Prijavi' pa napišeš da želiš da se obriše. Ali zašto ju brisao uopće?

17 godina
neaktivan

s20 je bilo u emmezeti i u onom tehničkom dućanu u city centru, nisam siguran kako se zove..

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
sve sam zvao sad ću emmezeti zvat i
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice