Molim savjet za LCD, 40-42'' ekran, do 4500 kn, ne treba mi 3D. Ne znam može li ući u ovu cjenovnu kategoriju, ako može, i ako mislite da vrijedi, DLNA je poželjna, ali ne i nužna, kvaliteta slike mi je glavna, uz to da obavezno tv mora čitati sve moguće formate videa i zvuka s HDDa, kao i hrvatske titlove, bilo u posebnom formatu, bilo unutar MKV datoteka. Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da ovaj odgovara tvojim željama: http://protis.hr/products/details/televizor-lg-42lw5500-3d-lcd-led-plus/45461.
neda mi se sada provjeravat ima li sve što ti treba, to ti napravi za domaći rad ;-)
Taj Lg je odličan ali ne čita DTS zvuk jbg a i to je stari model...Jedino Samsung guta sve živo s usbi hdd playera..Ali u toj klasi led 200hz ...košta oko 5500kn
Ja bih uzeo Philipsa 42pfl4007h i neki media player za cca 500kn tipa Philips HMP3000 jer i Philips ne čita DTS ...

Znaš li kakav je Panasonic s usb-om što čita a što ne?Kad već spominješ plasmu...

Panasonic je odličan ali ST50 košta oko 6500kn. Ovo ispod nula bodova...da se može nabaviti C3 ili S/ST30 za nisku cijenu onda bi to bilo super!