LCD oko 3-3.5k

poruka: 76
|
čitano: 14.840
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
LCD oko 3-3.5k

evo da se debelo ispravim, izmjerio sam točno i ima mi točno 3 metra i 20 cm. znači, falio sam ,uistinu mi se činilo da imam 4 metra. i što sad. kakvi su sad standardi i vaše preporuke.

i to je skroz do zida ukoliko bih stavio nosače na zid. ukoliko bi stala na stalku, onda je to i manje za nekih 10-15 cm

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 11:59 (mikica1).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: LCD oko 3-3.5k
mikica1 kaže...

evo da se debelo ispravim, izmjerio sam točno i ima mi točno 3 metra i 20 cm. znači, falio sam ,uistinu mi se činilo da imam 4 metra. i što sad. kakvi su sad standardi i vaše preporuke.

i to je skroz do zida ukoliko bih stavio nosače na zid. ukoliko bi stala na stalku, onda je to i manje za nekih 10-15 cm

Opet udaljenost di se ne vidi razlika između 1080p metarijala puštenoga na HDready i FullHD panelu ako se radi o 42''. Ipak vidim da je krenila sada od 15. ovoga mjeseca akcija gdjeide 5 godina garancije na FullHD televizore od Panasonica. Isto tako vidim da je cijena Panasonica TX-P42G20ES pala na 7k kuna što je jako dobra kupnja.

www.fotografiranje-vjencanja-split.com
17 godina
neaktivan
Bara kaže...

Opet udaljenost di se ne vidi razlika između 1080p metarijala puštenoga na HDready i FullHD panelu ako se radi o 42''. Ipak vidim da je krenila sada od 15. ovoga mjeseca akcija gdjeide 5 godina garancije na FullHD televizore od Panasonica. Isto tako vidim da je cijena Panasonica TX-P42G20ES pala na 7k kuna što je jako dobra kupnja.

Za tu cijenu može uzeti P50G20:)

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
neaktivan

rado bih ja uzeo to, no budžet nije toliki. nego, ostaje mi onda razmišljanje između modela x20 i s20, no kako čitam, a i vi ste tako rekli bolej je stapanje sd signala sa modelom x20( 4000 kuna) nego sa modelom s20 (5500 kuna).

ma gledajte, moje dileme su te vrste da jednog dana ne požalim, jer ne znam, doći će ono valjda jednog dana signali u hd, navodno ih na max tv-u već ima.

a onda igrice, otud moj nemir u vezi kupiti full hd ili ne. a onda kad čujem objašnjenja da, ukoliko se ne približim i gledam to izbliza, to onda ni nemam smisla. tako da onda preteže kupnja ovog modela x20.

a glede lcd-a, ima mana, a koliko shvaćam tu je ista situacija, jer bilo plazma bilo lcd ukoliko želim fulll hd doživljaj, onda moram se približiti

a s druge strane, najviše ipak gledam ove naše digitalne programe, a modeli koji nisu full hd , osim ovih najskupljih nemaju dobro stapanje sa sd signalom. jeli i kod drugih marki tako ili samo kod panasonica

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 12:47 (mikica1).
15 godina
LCD oko 3-3.5k
Ma uzmi si X20E. Gledao sam Avatar (1080p downscale na 720p) i doživljaj (oštrina slike, boja) je fantastičan. Jednostavno ne znam kako bi moglo izgledati još oštrije..:p
Kažem ti, mi smo imali nekakvu računicu od 9000 kn za TV i na kraju smo uzeli x20e, a za ostatak love HD player (WD Live) i tuner za snimanje. I još uvijek smo uštedjeli neke 2-3k kuna..
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
15 godina
mikica1 kaže...

rado bih ja uzeo to, no budžet nije toliki. nego, ostaje mi onda razmišljanje između modela x20 i s20, no kako čitam, a i vi ste tako rekli bolej je stapanje sd signala sa modelom x20( 4000 kuna) nego sa modelom s20 (5500 kuna).

ma gledajte, moje dileme su te vrste da jednog dana ne požalim, jer ne znam, doći će ono valjda jednog dana signali u hd, navodno ih na max tv-u već ima.

a onda igrice, otud moj nemir u vezi kupiti full hd ili ne. a onda kad čujem objašnjenja da, ukoliko se ne približim i gledam to izbliza, to onda ni nemam smisla. tako da onda preteže kupnja ovog modela x20.

a glede lcd-a, ima mana, a koliko shvaćam tu je ista situacija, jer bilo plazma bilo lcd ukoliko želim fulll hd doživljaj, onda moram se približiti

a s druge strane, najviše ipak gledam ove naše digitalne programe, a modeli koji nisu full hd , osim ovih najskupljih nemaju dobro stapanje sa sd signalom. jeli i kod drugih marki tako ili samo kod panasonica

Ne moraš se približiti...odi drugom logikom...možeš i kupiti veći ekran... {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 14:02 (miki1981).
17 godina
neaktivan
LCD oko 3-3.5k
Da, za 10k može kupiti 46G20 :)
Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A što je s ovim modelom, nisam vidio recenziju na hd televiziji

Panasonic TX-P42U20E
15 godina
mikica1 kaže...

A što je s ovim modelom, nisam vidio recenziju na hd televiziji

Panasonic TX-P42U20E

Ma ista stvar kao i S20.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan

ali je jeftiniji, pa sam zato pitao.

15 godina
neaktivan
LCD oko 3-3.5k

evo da se i ja priključim sa pitanjem. pročito sam sve u ovoj temi ali još uvijek neznam koji konkretno TV da kupim.

imam već jaako dugo neki stari glomazni sony TV pa reko da i ja uđem u 21. stoljeće{#}

nakon šta sad kupim ovaj TV, vjerojatno ću ga duže vrijeme koristiti- pa bi trebalo bit nešto šta valja.

zato sam se dosta informiro, sazno šta znače svi ti silni pojmovi koji stoje uz opis TV-a, ali opet neznam točno koji bi TV bio najbolji izbor za mene, a u vas imam povjerenja pa bi pomoć svakako cjenio.

Evo neke crte o situaciji:

- udaljenost od TV-a : 2,20 m

- novac na raspolaganju: nikako više od 4000 kn

- plazma( kolko sam shvatio plazme su nešto bolje i jeftinije)

- TV će pretežito služiti za gledanje "obične" televizije, ponekad koji blu-ray film, u budućnosti ne isključujem opciju kupovine XBOX-a 360 jer mi se čini da gejmanje na PC-u nema svijetlu budućnost.

- po mogućnosti od Panasonica ( da dobijem onih 5 godina garancije)

Hvala unaprijed.

KUCA POSO POSO KUCAAAAAAAAAAAAAAAAA///pogledaj mi MOJ PC!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LCD oko 3-3.5k

A dijagonala, imaš neku želju? Vidim da sa ostalim željama pucaš dosta visoko pa se nadam da ćeš u skladu sa tim dignit i cjenvni prag barem za par tisuća.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hmm neznam s čim to točno pucam visoko{#}

ovo za Xbox je malo vjerojatno, pa ajmo reć da ću TV koristit samo za "običnu" televiziju.(HTV, RTL i to).

za dijagonalu nemam posebnu želju, mislio sam da postoji nekakvo pravilo kolka bi dijagonala trebala biti u ovisnosti o udaljenosti od TV-a pa sam zato i napiso udaljenost u nadi da vi znate kolka bi trebala biti dijagonala :D

17 godina
neaktivan
Tonkec kaže...

hmm neznam s čim to točno pucam visoko{#}

ovo za Xbox je malo vjerojatno, pa ajmo reć da ću TV koristit samo za "običnu" televiziju.(HTV, RTL i to).

za dijagonalu nemam posebnu želju, mislio sam da postoji nekakvo pravilo kolka bi dijagonala trebala biti u ovisnosti o udaljenosti od TV-a pa sam zato i napiso udaljenost u nadi da vi znate kolka bi trebala biti dijagonala :D

Pa Panasonic plazme jesu super, trenutno najbolje od TV-a svih na tržištu ali one kreću tek od 42'' za FullHD modele, a samo za FullHD modele je sad akcija 5 godina. Isto tako je Panasonic TX-P42G20ES koji je hebeno dobar TV i vjerojatno bolji od bilo kojega LCD-a natržištu sada 7000kn. Ako ikako možeš izdvojit tu svotu ne razmišljaj nego kupuj.

15 godina
neaktivan
LCD oko 3-3.5k

Evo kupio sam danas LG-ev model LE325500, i ipak sam prekoračio planirani buđet za 1k kuna {#}. nadam se da nekog vraga valja. šta vi mislite?

vidim da mogu kao i na youtube s tim TV-om, samo neznam kako ga spojiti na neku mrežu? također, slika pri reproduciranju nekog videa sa dvd-a je neobično loša, čak lošija nego na PC-u. jel to normalno ili mi fali neki konektor? svaka pomoć će mi puno značiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LCD oko 3-3.5k

Šta je da je moga si pare u nešto bolje potrošit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice