Koji televizor kupiti - vodič za odabir
- poruka: 49.364
- |
- čitano: 16.297.504
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A jedno 2mj se bude cekao. Ali brutalan deal svakako.
Ja se baš koprcam za narudžbu al me brine burn in iz razloga što u nas tv stoji cijeli dan upaljen a i soba je dosta svijetla tokom dana pa nez jel problem odsjaj pošto pretpostavljam da je baš sjajna a ne anti glare?
Ako netko zna više pa i iskustvo po ovim pitanjima, vičite :)
Ja sam sebi uzeo 65" prije par dana na njihovoj akciji,dosao mi za 2-3 radna dana.
Naručen 55C4 iz Sante.
Pa kad dođe - dođe. Ako dođe.
Ja narucio G4 doslovno valda sat i po prije 15.4. A lele... Naravno nista jos nije došlo.
Jel pise negdje koji se soundbar dobije?
Kupovinom ovoga artikla u periodu od 15.04 do 30.04.2025. ili do isteka zaliha na poklon dobijete Soundbar LG S40T (2613013293)
Jel supporta LG televizor (C4 stremio) ?
Ja sam sebi uzeo 65" prije par dana na njihovoj akciji,dosao mi za 2-3 radna dana.
Onda super. Ja se vec par dana neckam da narucim XM4 slusalice, cak sam dobru akciju propustio jer sam zadnji Soudbar cekao 3mj.
Sta je bolje uzeti za 380 eur? Hisense ili LG Nanocel?
Vidim da Hisense ima Dolby vision i atmos, a LG nema...
Konkretno HISENSE 50A7NQ ili LG 50NANO8

Da, noviji modeli.
Ja se baš koprcam za narudžbu al me brine burn in iz razloga što u nas tv stoji cijeli dan upaljen a i soba je dosta svijetla tokom dana pa nez jel problem odsjaj pošto pretpostavljam da je baš sjajna a ne anti glare?
Jutros zvao Sanctu ilitiga BigBang i rekli da je 20ak komada na stanju, nakon jedno sat vremena ponovno zvao i kažu samo jedan komad na stanju a evo vidim još uvijek se može dodati u košaricu i nakon 5-6sati, očito idu debelo preko njihovog stanja zaliha pa će neki možda duže čekati a možda i ne ako ide odmah od dobavljača....
Btw. Kad se tv ubaci u košaricu, automatski se kači i soundbar pa se tu vidi o kojem se modelu radi.
P.S. Ako netko može odgovoriti na moju brigu oko burn in-a i odsjaja, bio bih veoma zahvalan 😊
Da znam dal da se hvatam za C4 ☺️
Da,upravo ga koristim...

Jutros zvao Sanctu ilitiga BigBang i rekli da je 20ak komada na stanju, nakon jedno sat vremena ponovno zvao i kažu samo jedan komad na stanju a evo vidim još uvijek se može dodati u košaricu i nakon 5-6sati, očito idu debelo preko njihovog stanja zaliha pa će neki možda duže čekati a možda i ne ako ide odmah od dobavljača....
Btw. Kad se tv ubaci u košaricu, automatski se kači i soundbar pa se tu vidi o kojem se modelu radi.
P.S. Ako netko može odgovoriti na moju brigu oko burn in-a i odsjaja, bio bih veoma zahvalan 😊
Da znam dal da se hvatam za C4 ☺️
Uzimaj dok ima. Burn in je zadnjih 4 godine već kao loto da dobiješ. Riješili su to. A da i nisu, 5 godina imaš jamstva, ne znam šta se puno mislite ko hoće uzeti TV. No brainer
Vjerovatno cu i ja ubost 55" oled ..Do sad furao sony sa androidom, hocu li fulat sa LGem? U planu je bilo uzet C4 , ali razmisljam da se protegnem na G4. Vidim da je i kao bolji model soundbara uz njega LG S60T . Vrijedi li G4 tih 200€ razlike koliko vidim po recenzijama bolji brightness etc

BTW Jel maxtv aplikacija proradila na LG televizorima (Web OS)?
Sta je bolje uzeti za 380 eur? Hisense ili LG Nanocel?
Vidim da Hisense ima Dolby vision i atmos, a LG nema...
Konkretno HISENSE 50A7NQ ili LG 50NANO8
Nisam bacio oko na razliku između dva navedena modela, međutim dao sam šansu Hisense-u rezultiralo je time da je to bio prvi TV koji je završio na njuškalo, umjesto da je produžio nekome u familiji. Daljinac mi je bio fantastičan, to moram reći, Vidaa OS meh, Backlight bleed užasan, a sam TV je konstantno imao nekih problema, naposljetku su mi ga servisirali nakon popriličnog natezanja sa Elipsom ( matična mu bila prdnula ). Kada su ga konačno popravili stavio sam ga na njuškalo i vratio se na LG.
BTW Jel maxtv aplikacija proradila na LG televizorima (Web OS)?
Gledao neki dan, nisam imao problema sa njom. Nije radila ?
Zapel sam za TCL Q9B65 jer ima sve, a ne košta previše.
No ulazi su sa suprotne strane TV-a.
Zapel sam za TCL Q9B65 jer ima sve, a ne košta previše.
No ulazi su sa suprotne strane TV-a.
Moras znati sta tacno trazis. Imas 1.4, 2,0 i 2.1 kablove. Vidi koji ti treba pa onda trazi duzinu i kvalitet....
Čovjek ti je lijepo napisao a treba 2.1 kabel.....svašta
Vention Ultra High Speed HDMI Cable Metal 3M Black - Megabajt.hr
PremiumCord ULTRA HDMI 2.1 High Speed + Ethernet 8K 8K 3 m Video kabel - Muziker
Kabel HDMI 3 metra, 8K, v2.1 | Comel
UGREEN HDMI 2.1 veza Crno 3m 25911 - iPoncomp.hr
Ili odi u najbliži lokalni dućan i zatraži, sve ti je to manje više isto....
hdmi kabel, ko hdmi kabel.
Zajebavaš se, bez HDMI 2.1 nema 120hz 4k 10bitnih boja, HDR-a i VRR.....no da, razlike od onog od 100e sa onim od 20e u kvaliteti slike nema
Zajebavaš se, bez HDMI 2.1 nema 120hz 4k 10bitnih boja, HDR-a i VRR.....no da, razlike od onog od 100e sa onim od 20e u kvaliteti slike nema
Ne zajebavam se, pričam o razlici u cijeni. odeš u dućan tražiš 2.1 kažeš dajem 10-20 eura i bok. Valjda nema budala ovdje koje za hdmi kabel daju 100+ eura
To a, no kada kažeđ nekome hdmi je hdmi sve je to isto jednostavno nije točno.....
To a, no kada kažeđ nekome hdmi je hdmi sve je to isto jednostavno nije točno.....
dobro nisam napisao 2.1 hdmi kabel, ko 2.1 hdmi kabel. :D "isti" vrag, ne vrijedi bacati vise od 20 eura na to
jasno da ne treba
Naravno da ima
Vlasnici LG-a C4 - jel postoji green tint problem ili je to sve prenapuhano? Ova Big Bang akcija me sve više nagovara da sa svog vjernog 55" C8 pređem na za broj viši 65" C4 ili čak i G4... Malo mi je bezveze što uz C4 ide gratis soundbar, dok uz G4 ne ide (meni ne treba, ali bih ga proslijedio starcima)...
Uzimaj dok ima. Burn in je zadnjih 4 godine već kao loto da dobiješ. Riješili su to. A da i nisu, 5 godina imaš jamstva, ne znam šta se puno mislite ko hoće uzeti TV. No brainer
Ma u globalu no brainer definitivno al eto, specifično me uz to brine odsjaj radi prostorije u kojoj se gleda, ostalo mi u sjećanju da je ekran baš stakleno sjajan...
Btw. Zaboravio sam na još jednu stvar pošto nisam računao ići na OLED nego TCL Q9B dok nije iskočio ovaj C4...
A to je da imam problema s očima radi flickeringa(viši pwm pomaže) na oled mobitelima, bude li to i na tv-ima ili je drugačija tehnologija?
Znam da sam dosadan s ovoliko pitanja al nije mi baš mali izdatak pa da se ne zeznem izborom između Q9B i C4.
Hvala.