Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 49.414
|
čitano: 16.342.722
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
hudibitek kaže...
Armor kaže...
Ja sam naručil C4 od Big Banga 18.4. i dal 29€ za dostavu.
Da bi me jučer ujutro dočekal hladan tuš - mail da kroz 10 radnih dana očekuju TV od dobavljača... :(

Ja sam ga naručio 16.4. pa se još nisu javili 

Također...iskreno i očekivao sam to.

Nije mi problem pričekati niti dva tjedna, ali mogli bi javiti da će kasniti.

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
9 godina
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Evo stigla telka i soundbar . u manje od tjedan dana.  Btw može preporuke kako najbolje gledati skidane filmove na kompu,poskidat cu par komada bluray  sa 50+mbps videom  Pa me zanima jel bolje preko kompa stream ili USB/HDD pa direkt u tv ili ima jos koja opcija,malo izasao iz toga

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Instaliraj plex/serviio i piči lokalno. Tako gledao godinama , sad kako ima stremio više ne skidam ništa.
Ugl , ako tako želiš po meni najbolji i najelegantniji način, sve ostalo pegla teška

Cestitke na novom tv-u, u zdravlju koristio i zamjenio boljim
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2025 11:01 (error_666).
5 godina

65 C4 👍

3 godine
Valentino17 kaže...
Pa ako se moze za te novce naci solidan OLED , onda bi rađe uzeo oled.

Ili LG C4 65", ili Samsung S95D 55"

LG ima DTS, bolju obradu (upscaling) SD sadržaja, Dolby Vision, Samsung- moderniji QD OLED panel s boljim bojama, premaz panela protiv refleksije, svjetliji i u SD-u i HDR-u od navedenog LGa.

合気道家 - Yondan
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2025 14:32 (Zaporožac).
17 godina
Nakon malog ugodnog čavrljanja sa Big Bang SZK-om nakon kaj su mi javili da je C4 "65 na lageru i nakon kaj su rekli dostava 2-5 dana - ja njima, ma možete vi to i brže, upravo došla poruka "imamo dobre vijesti! Tvoja narudžba je na putu!" za C4.

To valjda znači da bu sutra doslo...

Ali kurirska služba "Milšped" - ima ko iskustva (dobra/loša)?
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina

Ima tko za predlozit neki dobar zidni nosač za 65 incha LG oled?

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Armor kaže...
Nakon malog ugodnog čavrljanja sa Big Bang SZK-om nakon kaj su mi javili da je C4 "65 na lageru i nakon kaj su rekli dostava 2-5 dana - ja njima, ma možete vi to i brže, upravo došla poruka "imamo dobre vijesti! Tvoja narudžba je na putu!" za C4.

To valjda znači da bu sutra doslo...

Ali kurirska služba "Milšped" - ima ko iskustva (dobra/loša)?

Ja sam tu poruku dobio u utorak u 8h, još ništa...

A valjda su dobri s obzirom na 35eur poštarine :)

17 godina
Budem ja još kontaktiral BB ujutro :)

Ti si dal 35€ za dostavu?
Ja 29€.

I dal se tebi gdje spominje onaj Soundbar gratis?
Meni ne, samo TV.
13 godina

Meni da, foto u prilogu...

Stizalo je više mailova pa ti je možda promaklo.

17 godina
I meni je u tom prvom mailu gdje piše da je narudžba kreirana.
Kak si i ti skrinal.

Ali nema ga u mailovima od dostavljača.
12 godina

Za vas koji imate lg g4, zanima me ako se tv namontira u sobi na zid na veću visinu

jel tv ima dobar kut gledanja ili bi ga trebalo malo zakrenuti prema dole na nosaču?

Pitam jel vidim da se dobije uz tv nosač, ali se ne može namještati nagib.

0 0 hvala 0
5 mjeseci
Oled iz svih kuteva gledanja ima istu sliku zato ne mora biti obješen s nagibom i može biti visoko na zidu, čak je možda i bolje radi odsjaja.
7 mjeseci

Od kad Sancta naplaćuje dostavu za takve iznose ?
Naručio sam mikrovalno od 50 eura prije god dana pa je bila free dostava.

0 0 hvala 0
9 godina

Tko zna kako se micu programi , na netu nadjem i oni imaju opciju koju ja nemam. Nasao mi je pun k programa i jel vecina zakljucana . Hocu pobrisat sve osim ovih 10ak  koji su dostupni iz liste. Odem na edit sim tamci nigdje ne nalazim bas delete selected programs  il kako vec

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Evo LG 55C4 854,1€ u Svijetu medija. Znači praktički ko u prevarantskom Big Bangu (samo bez soundbara).
Ak netko naruči neka javi kolko je trebalo da dođe. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

U vezi dostave i narudžbe sa BB prijatelj je naručio neki robotski usisivač i samsung oled65 90D, usisvač je došao za 2 dana a televizoru je trebalo nešto malo manje od 2 tjedna.

Isto zvali BB kaže isporučeno je i kod kurirske službe je, zvali kurirsku kažu da nije preuzeta roba od BB itd. trebalo je vremena ali je ipak došlo, za dostavu nije bilo naplate.

0 0 hvala 0
16 godina
Ivan_T kaže...
Buraz je isto narucio u njemu je stigao 77C4, naravno nije pazio i gledao najbolje posto je neispavan iz nocne dosao i netom prije dostave zaspao.

Ovako je jedna strana kutije. Sto savjetujete? Da otvara ili kontaktira SD?

radim u firmi koja dostavlja za BB. 

imamo slucajeva di su kutije bile manje ostecene da bi tv bio smrskan unutra. pravilo je da ovo treba prijaviti na otpremnici kod dostave, no ako poslikas sve, i ako stvarno bude razbijen tv, sto prije se javi(ako se javis nakon nekolko dana tesko ce ti priznat ista) i trebao bi ti uredaj biti zamjenjen za drugi. 

iskreno, posto nisi prijavio kod dostave na otpremnici, ja bi ovo slikao i slao odma sancti bez otvaranja kutije, za svaki slucaj. 

znam da ljudi pizde na dostavu iz BB, ali da vi vidite kako ta firma posluje...

nebi iso previse u detalje u slucaju da neko njihov mozda visi na forumu pa da me prijavi jos. 

ako neko ima bas veci problem ili mu jako kasni nesto javite mi se na pp pa vam provjerim kad sam na poslu. btw mi ne dostavljamo male uredaje, samo velike(bijela tehnika, televizori i slicno). 

15 godina

Sve je ok sa TV. Buraz se mailom javio u BB podrsku, sutra dan su se javili sa isprikom za ostecenje kutije i rekli da slobodno otvori sve i dobro pregleda. On je sve snimio za svaki slucaj, ali na kraju je ok. 

Nama se dostava pokazala ok brzinom, njemu je to doslo za kakvih 3 dana, meni nesto duze ali isti taj dan. Valens kod mene je bio odlican, super ljubazni i sve polako. Kod njega bila neka druga ekipa, sve zbrda zdola na horuk i brzinu. Ali evo sve ispalo ok na kraju. Nije to ne znam sta, ali covjek se ipak malo uznemiri jer radi se o prilicno skupim igrackama pa je razumljivo.

6 godina
Molim pomoc vezano za TV, gledaju se domaci kanali preko operatera, uglavnom sportski i filmovi i serije, znaci jako je bitan procesing a od striming servisa Netflix i Max. U planu je i da se Stremio instalira. Gaming nesto malo.
TCL 55C765 za 750 eura
Philips 55Oled769/12 za 900 eura( znam da je Titan OS)
Sony 55X85L FALD za 950 eura
LG Oled 55B4 za 1000 eura
TCL i Sony su 2+3 godine garancije a LG i Philips oledi standardno 2 godine, tako je kod nas ovdje u BiH.
Moze i nesto drugo ako smatrate da je bolje u ovom rangu do oko 1000 eura( C4 je 1200 eura) posto se TV kupuje u Bosni.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2025 14:59 (King Eric).

0 0 hvala 0
11 godina

samo info za one (poput mene) koji su naručili C4 u bigbang za vrijeme akcije.

kažu da je naručeno preko tisuću televizora i da se zato dulje čeka (očekivano)...prema njegovim informacijama šleper bi trebao stići sljedeći tjedan.

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
7 godina
Pozdrav.

Još uvijek neodlučan oko izbora TVa. Porasli su apetiti, krenio sam od Hisensa za 500 e :)

LG C4 sa soundbarom za 934e
LG G4 za 1150e
Samsung S95c za 1049.

Što bi odabrali?

0 0 hvala 0
17 godina
Meni su već prekjučer (četvrtak) rekli da je ponovno na stanju - 65" verzija
Ak je neki kojeg je neko vratil u 14 dana, vraćam i ja.

Rekel sam im, isključivo tvornički zapakirani.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2025 16:37 (Armor).
5 godina

Pozdrav, tražim TV do nekih 400 eura.

Glavna namjena je gledanje sadržaja na eon platformi (sport, filmovi, serije i crtani), te partiju PES-a, CTR-a i eventualno FORTNITE/COD.

Po ovome što sam čitao na forumu i otajstvima interneta, pao mi pik na hisense 50U6NQ ili TCL 50C655. Više me interesira hisense jer je miniled, ali brine me sofver njihov naspram google tv na TCL.

Molio bi prijedlog i pomoć za konačni odabir, može i sugestija za neki drugi tv sličnog cijenovnog ranga u veličini 50" (nažalost ne stane veći tv).

Unaprijed hvala.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2025 17:12 (codmo).

0 0 hvala 0
12 godina

Bok ljudi,

stigao mi je 65g4 i sad mi je problem zidni nosac koji je dosao sa tv-om.

Vecinom kad gledam po netu ljudi imaju u zidu rupu koja je duboka i u njoj se usteka kabel od tv-a, antena

i onda se tv moze gurnuti skoro do zida, a kod mene je klasicna uticnica koja viri vani i kad bi sve spojio

tv bi morao biti odmaknut jedno 4,5 cm od zida pa me interesira jel moze tako stajati na nosacu.

0 0 hvala 0
5 godina

Bump.

Prije nego potvrdim narudžbu :D malo sam nestrpljiv...

14 godina

Na pevexu je samo danas 20% popusta sa zaba mastercard kreditnom karticom. 55C4 je npr. 880 eura, a 77" 1760 eura. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Jel tko zna gdje se može kupiti produljena garancija za LG TV? Partum je na crnoj listi, a Corrigo više ne pokriva LG!? Jel pokriva barem neko pravo osiguranje poput Grawe ili Uniqa ako više nema ovih navedenih?

0 0 hvala 0
10 godina

Preporuke za Tv 65 in do nekakvih 850 eura max. Nisam gejmer, povremeno volim pogledati koji film i uglavnom bi tv bio za svakodnevnu upotrebu u dnevnom boravku. Oko mi je zapelo za TCL 65C6K ali ne mogu naći nikakvu recenziju za njega. Svaki savjet dobrodošao. Hvala.

0 0 hvala 0
6 godina

Da se pohvalim, LG OLED55CS6LA kupljen 11/23, u prvom tjednu panel dobio crte, novi panel radio do danas bez problema. Za dobro jutro crna crta cca 7cm od sredine desno. Brzo ciscenje pixela ju je maknulo a kako ce dalje biti, vidjet cu.

Prelose, trebali bi u kutiju pakirati i 1-2 kom. rezervna panela s obziromo na trajnost :)

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 9:14 (john142).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice