HDMI philips

poruka: 6
|
čitano: 1.574
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
HDMI philips

Imam problem s HDMI prikljuckom na philipsovom plazma tvu. Nece da mi prepozna ''signal'' kad ukljucim hdmi na kompjuter,ili kad priljucim hdmi na maxtv i sl.... a kabal je isproban i valja sigurno,isprobaj ne i na drugi tv i na komp i fukncionira. ZNaci nesto mi ne stima s hdmi izlazom na plazmi? dali je netko imao isti problem? sta moram ucinit? :)

0 0 hvala 0
16 godina
Re: HDMI philips
RondoVK kaže...

..ZNaci nesto mi ne stima s hdmi izlazom na plazmi? dali je netko imao isti problem? sta moram ucinit? :)

-izlaz na plazmi? Plazma je valjda TV, nemaš izlaz, imaš ulaz. Na VGA obično imaš izlaz, želiš spojiti VGA->na->TV? Podesi u opcijama drivera. Obrnuto neće ići..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
neaktivan
HDMI philips

sorry krivo sam napiso :D ma ne,zelim jednsotavno iz maxtv resivera hdmi u tv ili npr iz hdmi na racunalu u hdmi na tvu,hdmi kablom... :D i ne sljaka,a na drugom tvu u boravku sve to sljaka.....a do prije par mjeseca mi je to sve valjalo i na ovom tvu na kojem sad nece...

0 0 hvala 0
16 godina

-TV obično ima više HDMI ulaza, 1-2-3-4... probaj, podesi na TVu, moguće da je crkao ulaz (video chip).

11 godina
neaktivan
HDMI philips

moj ima 1 ulaz :D i ocito da je crko da.... jel se to moze popravit?

0 0 hvala 0
16 godina

sve se može.... problem je naši fuš-servisi i cijena, realno manje od 100kn. Problem može biti pronaći odgovarajući chip, kao i to što je zapravo crklo... 'možda'.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 9:05 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice